طرز تهیه سوپ کرفس خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سوپ کرفس

طرز تهیه سوپ کرفس و هویج طرز تهیه سوپ کرفس رژیمی طرز تهیه سوپ کرفس و قارچ طرز تهیه سوپ کرفس مجلسی طرز تهیه سوپ کرفس بدون خامه طرز تهیه سوپ کرفس با مرغ سوپ کرفس و جو سوپ کرفس برای سرماخوردگی

سوپ کرفس یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که بیشتر برای رژیم های لاغری مورد استفاده قرار می گیرد. البته با استفاده از این دستور می توانید سوپ کرفس را به صورت مجلسی برای مهمانی های خود تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ کرفس در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کرفس۴ ساقه
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز۱ عدد درشت
کره۲ قاشق غذاخوری
خامه۱ پیمانه
شیر۳ پیمانه
لیمو ترش۱ عدد
پیازچه۲ ساقه
روغنبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ کرفس

مرحله اول

برای تهیه سوپ کرفس خوشمزه ابتدا یک عدد از سیب زمینی ها را پوست می گیریم و می شوییم. در ادامه به صورت نگینی روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و داخل قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر داریم می ریزیم.

مرحله دوم

سپس پیازچه را به همراه کرفس می شوییم و درون آبکشی قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا روی تخته آشپزخانه به قسمت های باریک برش می زنیم و کنار می گذاریم. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و نگینی خرد می کنیم.

مرحله سوم

اکنون سبزیجات خرد شده را درون قابلمه می افزاییم و ۳ پیمانه آب با کمی نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. در این قسمت قابلمه را روی حرارت بالا قرار می دهیم. بعد از آن حرارت را ملایم می کنیم تا به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد.

مرحله چهارم

زمانی که مواد سوپ در وقت تعیین شده پخته شد، از روی حرارت کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود. بعد از خنک شدن، مواد درون قابلمه را داخل غذا ساز یا مخلوط کن می ریزیم تا با چند پالس به شکل پوره درآید.

مرحله پنجم

آنوقت مواد سوپ را کنار می گذاریم و سیب زمینی باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی خرد می کنیم و به همراه کره و شیر داخل قابلمه ای جداگانه می ریزیم. قابلمه را روی حرارت می گذاریم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد.

مرحله ششم

گام بعدی مواد پوره شده را به قابلمه در حال پخت سیب زمینی می افزاییم و زمان می دهیم سوپ به جوش برسد. سپس درب قابلمه را می گذاریم تا به آرامی با حرارت ملایم سوپ ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد تا کاملا یکدست و جا بیفتد.

مرحله هفتم

حالا خامه را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یک ملاقه از سوپ به خامه اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن به قابلمه سوپ اضافه می کنیم. در نهایت در اندازه ای که خامه با سوپ مخلوط شوند روی حرارت هم می زنیم.

مرحله هشتم

دقت کنید در مرحله پایانی سوپ نیاز به جوشیدن با خامه ندارد و بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه آب لیمو ترش تازه سرو می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.