طرز تهیه سوپ سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با نکات

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

سوپ سیب زمینی دکتر کرمانی طرز تهیه سوپ سیب زمینی و هویج فیلم طرز تهیه سوپ سیب زمینی طرز تهیه سوپ سیب زمینی رژیمی طرز تهیه سوپ سیب زمینی با شیر طرز تهیه سوپ سیب زمینی برای نوزاد کالری سوپ سیب زمینی طرز تهیه سوپ سیب زمینی بدون شیر

سوپ سیب زمینی همانند سوپ های مختلف دیگر یک سوپ خوشمزه وعالی است که تهیه آن بسیار ساده و آسان می باشد. این سوپ بسیار مقوی است و برای بچه ها خیلی خوب و عالی است. بهترین زمان برای درست کردن این سوپ فصل پاییز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ سیب زمینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
گوشت چرخکرده۲۵۰ گرم
آب گوشت۴ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
لیمو ترش۱ عدد
کره۱۰۰ گرم
نمک و روغنبه مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه سوپ سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را با اسکاچ تمیز می شوییم و درون قابلمه ای مناسب که برای پخت در نظر داریم قرار می دهیم و تا سطح روی آن را آب ولرم می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله دوم

پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و درون صافی قرار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس گوشت چرخکرده را به همراه پیاز درون کاسه گودی می ریزیم و کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن می افزاییم.

مرحله سوم

در ادامه گوشت را خوب با هم ورز می دهیم تا کاملا چسبناک و منسجم شود. اکنون مایه آماده شده را به شکل کوفته های قلقلی کوچک در می آوریم و درون ظرفی می چینیم. حالا تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.

مرحله چهارم

آنوقت کره را در تابه می افزاییم و بعد از ذوب شدن گوشت های قلقلی شده را به آرامی درون تابه می گذاریم. در این فاصله تا سرخ شدن گوشتها با استفاده از چنگال در میان بافت سیب زمینی از پخته شده آن مطمئن می شویم.

مرحله پنجم

زمانیکه قابلمه را از روی حرارت کنار گذاشتیم مقداری آب سرد در آن می ریزیم تا زودتر خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا می کنیم و درون قابلمه ای که برای پخت سوپ در نظر داریم قرار می دهیم و آب گوشت را به سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی با گوشتکوب دستی یا برقی به آرامی سیب زمینی را له می کنیم تا به صورت پوره تبدیل شود. روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش برسد. حالا تخم مرغ ها را در کاسه جداگانه می شکنیم و بعد از سالم بودن هم می زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تا خارج شدن لختگی تخم مرغ و یکدست شدن بافت آنها هم زدن را ادامه دهیم. حالا آب لیمو ترش را به تخم مرغ می افزاییم و مخلوط کردن را تکرار می کنیم. سپس مایه تخم مرغی را کم کم به قابلمه سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت گوشت های قلقلی را به همراه کره موجود در تابه به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا سوپ به غلظت برسد. بعد از زمان تعیین شده قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و درب آن را به مدت ۱۵ دقیقه برنمی داریم.

مرحله نهم

در پایان سوپ را داخل ظرف مخصوص می کشیم و با کوفته قلقلی های اضافه، تزئین می کنیم. در صورت دلخواه در کنار سوپ می توانید از کره هم استفاده کنید. سوپ را به همراه نون تست برشته شده سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.