طرز تهیه کیک عسلی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کیک عسلی

طرز تهیه کیک عسلی

کیک عسلی یک کیک خوشمزه و مقوی است که بافت نرم و پنبه ای دارد و برای میان وعده و عصرانه گزینه جذابی است، این کیک ظاهری متفاوت نسبت به سایر کیک‌ها دارد و به کیک مدوویک نیز شناخته می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک عسلی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
عسل۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید۱ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری
کره۱۰۰ گرم
شیر۱/۴ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱/۴ پیمانه
نشاسته۱ قاشق مرباخوری
وانیل۱/۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک عسلی

مرحله اول

برای تهیه کیک عسلی خوشمزه ابتدا ظرفی مناسب را آماده می کنیم و کره را به همراه شیر درون آن می ریزیم. سپس روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا کره آب شود و با شیر ترکیب شود.

نکته:

همراهان میریتو اگر به کره دسترسی ندارید می توانید از روغن مایع نیز استفاده کنید.

مرحله دوم

در ادامه آرد را در ظرفی الک می کنیم تا بافت گلوله ای میان آرد باز شود و نشاسته را به همراه بکینگ پودر به آرد می افزاییم و کنار می گذاریم. حالا تخم مرغ هایی که از قبل در دمای محیط رساندیم را در کاسه ای جداگانه یکی یکی می شکنیم.

مرحله سوم

زمانی که از سالم بودن تخم مرغ ها مطمئن شدیم وانیل و شکر را به همراه تخم مرغ به مدت ۷ دقیقه با دور تند هم زن مخلوط می کنیم تا بافتی کشدار و حجیم به دست آوریم. بعد از آن عسل را دریک قاشق آب جوش حل می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله عسل را به ظرف مایه تخم مرغ می افزاییم و به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا مایه یکدستی به وجود آید. اکنون ترکیب آرد را در دو مرحله روی مایه کیک الک می کنیم. در این قسمت نیازی به استفاده از همزن نداریم.

نکته:

در صورت تمایل هنگام تهیه کرم می‌توانید مقدار بسیار کمی گلاب استفاده کنید تا بوی دلنشینی به کیک خود هدیه دهید.

مرحله پنجم

گام بعدی مواد کیک را با لیسک به آرامی به صورت دورانی (آرد را با مواد) زیر و رو می کنیم تا خوب مخلوط شوند و پف تخم مرغ ها نخوابد. بعد از اینکه مواد خوب با هم ترکیب شدند، مایه شیر و کره ای را که آماده کرده بودیم به مواد کیک اضافه می کنیم.

نکته:

مراقب باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید چرا که به روغن می‌افتد و کیک شما سفت خواهد شد.

مرحله ششم

آنوقت مایه کیک را به آرامی با لیسک بهم آمیخته می کنیم. حالا قالب مورد نظرمان را با روغن و یا کاغذ روغنی پوشش می دهیم. اکنون مایه کیک را داخل قالب پخش می کنیم تا تمام قسمت قالب یک اندازه پوشیده شود.

مرحله هفتم

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. بعد از وقت تعیین شده قالب کیک را در طبقه سوم فر قرار می دهیم و به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا کیک عسلی کاملا پخته شود.

مرحله هشتم

در نهایت کیک را در زمان مقرر از فر بیرون می آوریم و چند دقیقه اجازه می دهیم تا از حرارت بیفتد. در پایان از قالب خارج می کنیم و داخل ظرف دلخواه خود می گذاریم. از عسل هم می توانید برای تزئین روی کیک استفاده کنید و بعد از آن برش بزنید. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.