طرز تهیه سرکه سیب خانگی خوشمزه و سالم با نکات کامل

طرز تهیه سرکه سیب

طرز تهیه سرکه سیب دکتر خیراندیش طرز تهیه سرکه سیب خانگی بدون کپک طرز تهیه سرکه سیب فوری

سرکه سیب یکی از چاشنی‌های پر طرفدار و پر کاربرد است که می‌توانید این سرکه را در خانه تهیه و استفاده کنید. از خواص سرکه سیب می‌توان به شادابی پوست و بهبود بیماری‌هایی از جمله: قند خون، دل درد و پوکی استخوان اشاره کرد. از طرفی، سیب حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان است. به همین دلیل، مصرف سیب در روزهای سرد سال برای پیشگیری از سرماخوردگی و درگیری بدن با ویروس‌ها توصیه می‌شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سرکه سیب در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم سرکه سیب
سیب شیرین۱ کیلوگرم

طرز تهیه سرکه سیب

مرحله اول

برای تهیه سرکه سیب خانگی ابتدا سیب ها را می شوییم و با پارچه تمیزی خشک می کنیم. حالا سیب ها را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کردیم و تخمه های میانی میوه را خالی می کنیم. لازم است زدگی ها را با چاقو جدا کنیم.

نکته:

اگر مصرف سیب شما به هر دلیل زیاد است و کمپوت یا تارت سیب زیاد درست می کنید می توانید از ضایعات سیب آن بری انداختن سرکه استفاده کنید.

مرحله دوم

در ادامه بدون اینکه پوست سیب را بگیریم درون میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و دور آهسته چند پالس می زنیم تا درست شبیه به پوره شوند. اکنون شیشه ای را که مناسب برای ریختن پوره سیب باشد آماده می کنیم.

نکته:

توجه داشته باشید حجم شیشه ای که برای این کار نیاز داریم باید دو برابر با اندازه پوره سیب باشد.

مرحله سوم

سپس پوره را درون شیشه به آرامی می ریزیم و درب آن را به نحوی که هوا نکشد روی آن فیکس می کنیم. شیشه را در جایی ثابت قرار می دهیم و فقط کافیست روزی یکبار با قاشق چوبی آن را هم بزنیم.

نکته:

برای تهیه ی سرکه سیب، سیب ها حتما سالم و بدون گندیدگی و خرابی باشند. هرچه سیب ها سالم و شیرین باشند سرکه ی با کیفیت تری خواهید داشت.

مرحله چهارم

پس از گذشت ۲۰ روز شیشه را دور از نور خورشید در جایی مناسب قرار می دهیم که هوا در آن مکان به راحتی جریان داشته باشد.  در این مدت هر چند روز یک بار سیب ها را با قاشق چوبی زیر و رو می کنیم و درب شیشه را محکم می بندیم. در نهایت بعد از ۳ ماه سرکه ما آماده است.

مرحله پنجم

آنوقت مقداری آب جوشیده سرد شده را به پوره در چند مرحله می افزاییم که مایه درون شیشه درست شبیه به روان بودن شله زرد شود. آنگاه با یک قاشق مناسب آب و پوره سیب را به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی صافی مناسب را آماده می کنیم و ظرف گودی زیر صافی می گذاریم. مخلوط پوره ای را داخل آن می ریزیم تا از صافی عبور کند و تفاله اضافی آن درون صافی بماند. حدود ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا به آرامی آب سرکه ته نشین شود.

مرحله هفتم

در پایان تفاله باقیمانده پوره سیب را درون پارچه ای تمیز نخی (تنظیف) می ریزیم و آرام فشار می دهیم تا آب میان بافت پوره خارج شود. اکنون سرکه را درون شیشه ای با درب محکم می ریزیم و درون یخچال نگهداری می کنیم.

نکته:

ظرف سرکه را حتما از جنس شیشه انتخاب کنید چون اسید موجود در سرکه بافت ظروف پلاستیکی را خراب می کند و مواد شیمیایی آزاد شده در آن برای سلامت بدن مضر است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.