طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان

گراتن مرغ و بادمجان با سس بشامل گراتن مرغ و بادمجان بدون فر گراتن مرغ و بادمجان شف طیبه گراتن مرغ و بادمجان مامی سایت گراتن مرغ و بادمجان خانم صرافها طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی طرز تهیه گراتن بادمجان

گراتن مرغ و بادمجان، یکی از انواع گراتن های بسیار خوشمزه و پر طرفداری است که باب میل اکثر ذائقه و سلیقه های غذایی می باشد. این گراتن می تواند یک پیشنهاد عالی برای افراد و کودکانی محسوب شود که طعم و مزه بادمجان را به شکل تنها دوست ندارند بنابراین می توانند بادمجان را به این شکل تهیه کنند و از خوردن آن لذت ببرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۵۰۰ گرم
بادمجان۳ عدد متوسط
پیاز۲ عدد متوسط
فلفل دلمه ای۳ عدد
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
خامه صبحانه۱۰۰ گرم
نمک و روغنبه مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه گراتن مرغ ابتدا گوشت مرغ را تمیز می شوییم و پوست و چربی اضافه آن را جدا می کنیم. بعد از آن داخل قابلمه مناسب قرار می دهیم. حالا یکی از پیازها را پوست می گیریم و می شوییم. سپس به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را به همراه نمک و زردچوبه و کمی فلفل سیاه به قابلمه می افزاییم. ۲ لیوان آب را به قابلمه حاوی مرغ می ریزیم و روی حرارت مناسب به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار می دهیم تا به آرامی گوشت مرغ پخته شود.

مرحله سوم

در این فاصله بادمجان ها را می شوییم و با پوستگیر پوست آنها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه با چاقویی تیز به صورت حلقه ای نازک برش می دهیم.اکنون مقداری نمک روی بادمجان ها می پاشیم تا تلخی احتمالی آنها گرفته شود.

مرحله چهارم

بعد از وقت تعیین شده مرغ ها را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود و با استفاده از چنگال ریش ریش خرد می کنیم و در ظرفی کنار می گذاریم. حالا باقیمانده پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم با چاقو نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

پیازها را با کمی روغن در تابه کوچکی با مفداری روغن تفت می دهیم تا سبک شوند. سپس کمی زردچوبه روی پیاز می پاشیم تا رنگ زردچوبه با پیاز آمیخته شوند و عطر آن آزاد شود. در ادامه فلفل دلمه را می شوییم.

مرحله ششم

گام بعدی، کلاهک و تخمه های داخل آن را خارج می کنیم و به شکل نگینی ریز خرد می کنیم و بعد به تابه حاوی پیاز می افزاییم. در این زمان مقداری فلفل سیاه و نمک به مواد درون تابه اضافه می کنیم تا عطر و رنگ ها با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم

آن وقت تابه ای را به صورت جداگانه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با مقداری روغن بادمجان ها را سرخ می کنیم. زمانی که تمام قسمتهای بادمجان به طور یکدست طلایی شدند، بادمجان ها را از تابه بیرون می گذاریم.

مرحله هشتم

در این مرحله مرغ های ریش ریش شده را به تابه پیاز و فلفل دلمه ای می افزاییم کمی بعد از یک نواخت شدن مواد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. اکنون ظرف نچسب مورد نظرمان را که بهتر است از ظرف پریکس استفاده کنیم آماده می کنیم.

مرحله نهم

در این قسمت مخلوط مرغ و فلفل دلمه را کف دیس پخش می کنیم و بعد بادمجان های حلقه ای را روی آن می چینیم تا تمام قسمت ها را بپوشاند. سپس خامه را به صورت یکدست روی بادمجان ها آغشته می کنیم.

نکته:

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا گرم شود.

مرحله دهم

در ادامه پنیر پیتزا را روی خامه پخش می کنیم و تمام قسمت ها را پوشش می دهیم. ظرف گراتن مرغ را در طبقه وسط فر قرارمی دهیم و به مدت ۳۵ دقیقه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شوند و پنیر جذب مواد شود.

مرحله یازدهم

برای طلایی شدن روی گراتن بهتر است چند دقیقه گریل را روشن کنیم. در پایان گراتن را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم کمی خنک شود، برای تزیین روی گراتن می توانیم به سلیقه خود مقداری فلفل دلمه ای نگینی شده، قارچ اسلایس شده یا گوجه گیلاسی استفاده کنیم سپس برش زده و سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.