طرز تهیه خورش قلیه قارچ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه خورش قلیه قارچ
خورشت قلیه قارچ یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و جدید ایرانی که در حقیقت مدل گیاهخواری قلیه ماهی جنوبی است. توصیه میکنیم این خورشت را که مناسب فصلهای سرد سال هست حتما یک بار امتحان کنید. این خورش خوشمزه دقیقا شبیه خورش قلیه ماهی و قلیه میگو است فقط به جای استفاده از میگو یا ماهی از قارچ استفاده می شود. البته اگر دوست داشته باشید می توانید این خورش را به صورت ترکیب هم درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش قلیه قارچ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
سبزی قلیه ( گشنیز و شنبلیله ) | ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سس تمرهندی | ۱/۲ لیوان |
زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
ادویه کاری | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش قلیه قارچ
مرحله اول
برای تهیه خورش قلیه قارچ ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم، سپس قابلمه ای مناسب را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به همراه مقداری روغن پیازها را تفت می دهیم تا سبک شوند. حالا سیر را بعد از پوستگیری می شوییم.
مرحله دوم
اکنون با رنده ریز رنده می کنیم و به قابلمه حاوی پیاز می افزاییم و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود. در ادامه کمی زردچوبه و فلفل سیاه را به همراه ادویه کاری روی پیاز و سیر پخش می کنیم و تا باز شدن رنگ و بوی ادویه ها تفت می دهیم.
مرحله سوم
زمانی که مواد داخل قابلمه با ادویه ها آغشته شد، قارچ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت اسلایس شده خرد می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. قارچ را خوب تفت می دهیم تا آب بندازد و سرخ شود.
مرحله چهارم
در این مرحله ۲ تا ۳ لیوان آب به قارچ های سرخ شده می افزاییم و حرارت را زیاد می کنیم تا به دمای جوش برسد. سپس سبزی قلیه ماهی را که از قبل پاک کردیم و شستیم روی تخته آشپزخانه به شکل ساطوری ریز خرد می کنیم.
مرحله پنجم
آنوقت سبزی را در تابه ای جداگانه تفت می دهیم و بعد از اینکه آب سبزی تبخیر شد مقداری روغن روی سبزی می ریزیم تا سرخ شود. بعد از آن سبزی سرخ شده را به همراه کمی نمک به قابلمه حاوی خورش می افزاییم.
نکته:
توجه داشته باشید که بهتر است سبزی قلیه را خیلی بیش از حد سرخ نکنید چون ممکن است باعث تلخ شدن خورش شود.
مرحله ششم
در این قسمت حرارت را ملایم تنظیم می کنیم تا به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه به آرامی جا بیفتد. بعد از وقت تعیین شده سس تمرهندی را به خورشت اضافه می کنیم. در نهایت اجازه می دهیم خورشت کم آب شود و در آخر در ظرفی می کشیم و با برنج سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- دیزاین شیک و لوکس ناخن؛ ۱۵ نمونه شگفتانگیز برای استایل دخترونه شیک!
- جوراب مچی کیوت دخترانه ؛ ۱۵ عکس دوستداشتنی از استایل دخترونه و فانتزی
- مانتو اورسایز جدید؛ این مدل دقیقا همون چیزی هست که برای استایل کژوال نیاز داری!
- کیک تولد زنبوری؛ ۱۵ ایده خلاقانه و جذاب برای جشن تولد با تم زرد
- مانتو ژاکارد جذاب؛ ۱۵ مدل جدید با طراحی خاص مناسب مهمونی، قرار کاری و روزمره
- مانتو پیراهنی خاص صورتی؛ ۱۵ مدل شیک برای خانمهای خوشسلیقه
- منبع :
- ashpazy_fory