طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ خوشمزه و ساده با نکات کامل
طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ
شیرینی مرنگ از آن دسته شیرینی هاست که بسیار مورد توجه کودکان قرار گرفته است و برای جشن های مخصوص کودکان نیز مناسب است. شیرینی مرنگ به دلیل رنگارنگ بودنش است که بسیار جذاب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۵۰ عدد شیرینی | |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ۱/۳ قاشق چایخوری |
سرکه سفید | ۱ قاشق چایخوری |
شکلات تخته ای | ۵۰ گرم |
پودر قند | ۱۴۰ گرم |
پودر پسته و پودر بادام | برای تزئین |
طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ ابتدا کاسه گودی را آماده می کنیم و سفیده تخم مرغ را به همراه وانیل و سرکه درون کاسه می ریزیم و ۳ تا ۴ دقیقه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا حجم پیدا کند و فرم بگیرد.
مرحله دوم
سپس پودر قند را به مایه تخم مرغی می افزاییم و خوب ترکیب می کنیم. در ادامه کاسه را روی بخار آب می گذاریم تا با روش بنماری مایه شیرینی را آماده کنیم. حالا با دور تند همزن به مدت ۸ دقیقه هم می زنیم.
نکته:
توجه داشته باشید زیر حرارت ظرفی که روی ان بنماری را انجام می دهید کاملا کم باشد و آب قل های ریز بزند. اگر حرارت بخار آب زیر مواد زیاد باشد سفید تخم مرغ می برد و خراب می شود. حالا مایه شیرینی را داخل قیف یک بار مصرف می ریزیم.
مرحله سوم
در ادامه هم زدن را تا زمانی که خط پره های همزن روی مایه بماند ادامه می دهیم. اکنون مایه شیرینی را داخل قیف یک بار مصرف می ریزیم. سپس کف سینی که در نظر داریم کاغذ روغنی پهن می کنیم و با قیف، شیرینی را به اندازه فندق قیف می زنیم.
نکته:
نکته بسیار بسیار مهم دمای تخم مرغ هست یعنی اگر دمای تخم مرغ شما کم باشه و سرد اضافش کنید مرنگ شما کیفیت مناسب رو نخواهد داشت پس حتما ۱ ساعت قبل تخم مرغ رو از یخچال خارج کنید و توی دمای محیط قرار دهید.
مرحله چهارم
وقتی که قیف زدن شیرینی ها به پایان رسید به دنبال خشک کردن آنها می رویم. برای خشک کردن می توانیم از شوفاژ یا بخاری و فر استفاده کنیم. برای خشک کردن شیرینی ها در فر باید دما راخیلی کم کنیم تا شیرینی ها ترک نخورند.
مرحله پنجم
در صورتی که دسترسی به فر نداشتیم سینی شیرینی را روی شوفاژ یا بخاری می گذاریم تا به آرامی شیرینی ها با حرارت بسیار پایین خشک شوند. بعد از آن شیرینی مرنگ راحت از کاغذ روغنی جدا می شود
نکته:
مرنگ اگر خوب پخته شده باشد با یک ضربه به راحتی از سینی جدا میشود.
نکته:
همراهان میریتو، برای اینکه فر بیش از حد داغ نشود حتما درب آنرا کامل نبندید، حرارت زیاد باعث می شود شیرینی ها ظاهرشان کاملا خراب شود.
مرحله ششم
گام بعدی شکلات تخته ای را درون کاسه ای مناسب روی بخار آب به روش بنماری ذوب می کنیم و همزمان شیرینی ها را به سلیقه خود می توانید هر قسمت آن را درون مایه شکلاتی شکل دهیم. در همین حین بلافاصله داخل پودر پسته و پودر بادام می زنیم
مرحله هفتم
در پایان شیرینی را در ظرفی مناسب با فاصله می چینیم و کنار می گذاریم تا شکلات سفت و خشک شود. حالا درب آن را می گذاریم و در دمای محیط قرار می دهیم و نیازی به گذاشتن ظرف داخل یخچال نمی باشد و در دمای محیط خشک بماند. نوش جان
- منبع :
- shirin_cacke