طرز تهیه کباب چنجه خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از کباب های اصیل و قدیمی ایرانی است که در گذشته به صورت سنتی با گوشت گوسفند طبخ می شده است. البته امروزه این کباب را با گوشت گوساله هم طبخ می کنند. البته امروزه این کباب را با گوشت گوساله هم طبخ می کنند. اگر می خواهید کباب چنجه شما ترد و لذیذ شود حتما از گوشت گوسفندی استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب چنجه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله گوسفندی | ۶۰۰ گرم |
دنبه گوسفندی | ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
لیمو ترش | ۱ عدد |
ماست چکیده | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب چنجه
مرحله اول
برای تهیه کباب چنجه خوشمزه ابتدا گوشت فیله تازه گوسفندی را تمیز می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا خونابه اضافی آن خارج شود. حالا به شکل چنجه ای ( تقریبا نصف جوجه کباب ) روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم.
نکته:
همراهان میریتو دقت کنید چنجه ها را به قطعات یک اندازه خرد کنید. ای کار باعث می شود هنگام پخت کباب ها به صورت یکدست پخته شوند.
مرحله دوم
در ادامه گوشت را درون کاسه گودی می ریزیم و روغن زیتون را روی آن پخش می کنیم تا تمام قسمت های گوست با روغن زیتون آمیخته شوند. بعد از ترکیب کردن فیله ها با روغن زیتون، ماست را می افزاییم.
مرحله سوم
آنوقت لیمو تازه را از وسط برش می دهیم و آب آن را می گیریم و به همراه نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی گوشت اضافه می کنیم. سپس پیاز را بعد از پوسگیری می شوییم و به صورت حلقه ای روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم .
مرحله چهارم
آنوقت پیازها را به گوشت ها می افزاییم و با دست خوب زیر و رو می کنیم تا مواد با هم طعمدار شوند. روی ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مزه دار شود.
نکته:
یکی از مهم ترین دلایل خوشمزه شدن کباب چنجه این است که گوشت به مدت کافی در مواد طعم دار کننده قرار داشته باشد.
مرحله پنجم
بعد از زمان تعیین شده گوشت ها را از یخچال خارج می کنیم و سیخ ها را آماده می کنیم. سپس به صورت مرتب و یک اندازه به سیخ می کشیم. برای درست کردن کباب چنجه روی زغال ابتدا، منقل را آماده می کنیم.
مرحله ششم
ذغال ها را به صورت یکدست روشن می کنیم و تا خارج شدن گاز زغال صبر می کنیم. حالا سیخ ها را روی منقل می چینیم و اجازه می دهیم تا گوشت ها خودشان را بگیرند. سپس سیخ ها را مرتب می چرخانیم تا تمام قسمتها کاملا پخته شوند.
نکته:
لازم است بدانید گوشتهای مزه دار شده اگر به مدت گفته شده در یخچال بماند خیلی زودتر پخته می شود.
مرحله هفتم
در نهایت مقداری زعفران را با کره مخلوط می کنیم و کباب های آماده را در آن آغشته می کنیم تا لذیذتر و نرم تر شوند. در پایان کباب چنجه آماده شده را به همراه نان یا برنج زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- کیف دانشجویی جیبدار؛ ۱۵ مدل شیک و کاربردی برای دانشجویای خوشسلیقه
- ساعت مچی ساده مینیمال؛ ۱۵ عکس جذاب از طراحیهای مینیمال لاکچری و جدید
- استایل ترند با رنگ نارنجی؛ چطور با این رنگ انرژیبخش خاصتر دیده بشیم؟
- لباس مجلسی مشکی و زیبا؛ ۱۵ مدل خاص و شیک برای استایل خانومپسند
- بنگل زیبا جذاب؛ ۱۵ مدل جدید و شیک که استایلت رو خاصتر نشون میده
- شلوار شافل جین؛ ۱۵ ایده استایل راحت و خاص برای روزهای بهاری
- منبع :
- sanaz_catering