طرز تهیه بستنی کیم زعفرانی؛ تو خونه سالم و بدون مواد نگهدارنده درستش کن
طرز تهیه بستنی کیم زعفرانی
بستنی کیم زعفرانی یکی از بستنی های خوشمزه و سالم است که بدون ثعلب تهیه می شود. این بستنی را می توان به راحتی در خانه تهیه کرده و در روزهای بلند تابستان به عنوان یک میان وعده سالم سرو کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی کیم زعفرانی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
شیر | ۱ لیوان |
خامه | ۴ قاشق غذا خوری |
شکر | ۵ قاشق غذا خوری |
گلاب | ۴ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده غلیظ | ۱ قاشق چای خوری |
نشاسته گل | ۱ قاشق غذا خوری سر خالی |
طرز تهیه بستنی کیم زعفرانی
مرحله اول
برای فراهم کردن بستنی کیم زعفرانی به روش خانگی، شروع کار قابلمه ای را که برای پخت مواد در نظر داریم کنار دستمان گذاشته و شیر خنک را درون آن می ریزیم. آنگاه پودر نشاسته گل را به همراه نشاسته ذرت روی شیر می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه با استفاده از قاشق مواد را ترکیب کرده تا نشاسته با شیر یکدست شود. حالا ۵ قاشق غذاخوری شکر را روی مواد ریخته و مجددا همزدن را ادامه می دهیم تا ذرات شکر حل شوند. بنابراین قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله سوم
اکنون اجازه می دهیم شیر کمی گرم شود. زمانیکه شروع به جوشیدن کرد، به صورت متداوم هم می زنیم تا قوام یابد. در همین حین زعفران دم کرده را روی مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. کافیست بوی خامی نشاسته گرفته شود.
مرحله چهارم
گام بعدی پودر هل را به همراه گلاب روی مواد می ریزیم و بعد از ترکیب کردن تامل کرده ۲ الی ۳ دقیقه روی حرارت بماند. بلافاصله خامه را به قابلمه حاوی مواد منتقل کرده و با هم ترکیب می کنیم. قالب های سیلیکونی بستنی را آماده می کنیم.
مرحله پنجم
در نهایت بستنی را داخل قالب ریخته و چوب بستنی ها را درون آن ها قرار می دهیم. پایان کار بستنی را داخل فریزر می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۵ ساعت منجمد شود. این بستنی خوشمزه را در روزهای بلند تابستان سرو می کنیم.