طرز تهیه حلوای گردوی تبریزی؛ بهترین گزینه برای پذیرایی در مراسمها
طرز تهیه حلوای گردوی تبریز
حلوا گردوی تبریز یکی از حلواهای مقوی ایرانی است که اصالتا تبریزی ها به صورت سنتی طبخ می کنند. این حلوا را می توان در مناسبت های مهم طبخ کرده و از خوردن آن لذت برد. حلوا گردوی تبریزی بافتی خشک داشته و می توان به صورت قالبی به صورت سرد سرو کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه حلوای گردوی تبریزی با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۱ کیلو گرم |
گردو خرد شده | ۳۰۰ گرم |
نثار (پودر شکر) | ۴۰۰ گرم |
کره | ۳۰۰ گرم |
پودر زنجبیل | ۱ قاشق مربا خوری |
پودر هل | ۱ قاشق مربا خوری |
روغن جامد یا مایع | ۲۰۰ گرم |
طرز تهیه حلوای گردوی تبریز
مرحله اول
برای فراهم کردن حلوا گردویی خوشمزه به سبک تبریزی، شروع کار می بایست تابه ای را برای تفت دادن حلوا انتخاب کرده و ۱ کیلوگرم آرد را درون آن الک می کنیم تا علاوه بر جدا شدن ناخالصی ها، گلوله های بهم چسبیده باز شوند.
مرحله دوم
در ادامه آرد را به صورت متداوم با حرارت ملایم تفت داده تا بوی خامی آرد از بین برود. بعد از گذشت یک ربع تفت دادن را متوقف کرده و مجددا از الک رد می کنیم تا یکدست شود. حالا آرد را با کره و روغن ترکیب کرده و به خوبی تفت می دهیم.
مرحله سوم
زمانیکه کره و روغن جذب آرد شد، به مدت ۱۰ دقیقه آرد را هم می زنیم تا کمی تغییر رنگ بدهد. بنابراین پودر شکر را روی مواد می پاشیم و مجددا تفت دادن را ادامه داده تا با هم مخلوط شوند. پودر هل و زنجبیل را روی حلوا می پاشیم.
مرحله چهارم
گام بعدی مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه می افزاییم. تمامی مواد را به صورت یکدست تفت داده تا بافت حلوا حالت خمیری پیدا کند. قالب یا ظرف دلخواه را با چند قطره روغن چرب کرده و حلوا را به قالب منتقل می کنیم.
مرحله پنجم
در نهایت حلوا را با پشت قاشق صاف می کنیمو درون یخچال گذاشته تا بافتش سفت شود. بعد از گذشت ۲ تا ۳ ساعت حلوا را از یخچال خارج کرده و از قالب درون ظرف مورد نظر بر می گردانیم. حلوا گردویی را در اندازه دلخواه برش می زنیم.
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید حلوا گردویی را می توان با طعم شکلاتی و فندقی ترکیب کرده و نوش جان کنید.