طرز تهیه مارمالاد سیب برای انواع کیک و شیرینی با نکات کامل

طرز تهیه مارمالاد سیب

طرز تهیه مارمالاد سیب برای شیرینی مشهدی طرز تهیه مارمالاد سیب بدون جوهر لیمو طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مربایی مارمالاد سیب رنده شده مارمالاد سیب خانم گلاور طرز تهیه مارمالاد با نشاسته مارمالاد سیب رزا منتظمی طرز تهیه مارمالاد سیب بدون ژلاتین

مارمالاد در واقع نوعی مربای پوره شده است که در آن تکه‌های میوه وجود ندارد. مارمالاد سیب یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین مارمالادها در سراسر دنیا است. این مارمالاد را هم در وعده صبحانه و به همراه نان تست میتوانید میل کنید و هم میتوان از آن برای شیرینی مربایی و داخل انواع کیک‌ها استفاده کنید. این مارمالاد بسیار خوش طعم و خوشمزه است و می‌توانید در مدت زمان کمی آن را در منزل تهیه کنید و به مدت طولانی نگهداری کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مارمالاد سیب در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم  مارمالاد سیب
سیب۵۰۰ گرم
شکر۳۵۰ گرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری غلیظ
جوهر لیمو۱/۳ قاشق چایخوری

طرز تهیه مارمالاد سیب

مرحله اول

برای تهیه مارمالاد سیب خوشمزه، ابتدا سیب ها را می شوییم و پوست آنها را جدا می کنیم. سپس تخمه میانی را بعد از برش دادن خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد می کنیم.

مرحله دوم

قابلمه مناسبی را که برای پخت مارمالاد در نظر داریم روی حرارت می گذاریم و سیب ها را درون قابلمه می ریزیم. اکنون ۱ لیوان آب روی سیب ها می افزاییم و حرارت را ملایم می کنیم تا به آرامی به جوش برسد.

مرحله سوم

درب قابلمه را می گذاریم تا به آرامی سیب ها پخته شوند. هر از گاهی با استفاده از قاشق سیب ها را زیر و رو می کنیم. بعد از اینکه سیب ها پخته شدند، می توانیم با غذا ساز یا گوشت دستی یا برقی آنها را کاملا له و پوره ای کنیم.

مرحله جهارم

وقتی که سیب ها یکنواخت شدند شکر را به همراه جوهر لیمو را می افزاییم و به صورت پیوسته مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. همزدن را تا زمانی که شکر به خوبی حل شود ادامه می دهیم. پس از آن حرارت را زیاد می کنیم.

مرحله پنجم

در این قسمت باید درب قابلمه را روی آن قرار دهیم تا مارمالاد به بیرون نپاشد و همچنین با حرارت زیاد به غلظت مناسبی رسیده باشد. در همین حین که مارمالاد در حال جوشیدن است چند دقیقه ای یکبار مارمالاد را هم می زنیم تا ته نگیرد.

مرحله ششم

در این مرحله دقت داشته باشید  که قاشق به دیواره قابلمه برخورد نداشته باشد، چون این کار باعث می شود مارمالاد بعد از پخت شکرک بزند. سپس زعفران دم کرده را به مارمالاد غلیظ شده اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت مارمالا خوشرنگ و شفاف را تا زمانی که ته نگیرد هم می زنیم تا مواد خوش طعم شود. حالا مارمالاد را از روی حرارت کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود. در آخر ظرفهای شیشه ای مورد نظر را آماده می کنیم.

مرحله هشتم

مارمالاد را درون شیشه ها می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم و در یخجال نگهداری می کنیم. از مارمالاد سیب می توانید به دلخواه برای کیک و انواع شیرینی استفاده کرد. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو برای اینکه مارمالاد ما کشدار شود می توانید زمانی که پخت مارمالاد به پایان رسید نصف بسته پودر ژله به مارمالاد اضافه کنیم و کمی مخلوط کنیم تا کاملا یکدست شود و در آخر از روی حرارت کنار بگذاریم.

نکته:

نکته بعدی برای کشدار شدن مارمالاد سیب این است که می توان از ژلاتین استفاده کرد، برای این کار ۱ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را با یک لیوان آب بن ماری می کنیم و به مارمالاد می افزاییم و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد.

نکته:

بهتر است بدانید استفاده از پودر ژله و ژلاتین در مارمالاد باعث می شود مدت نگه داری آن کاهش پیدا کند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 2 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.