طرز تهیه شربت گلاب خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه شربت گلاب

طرز تهیه شربت گلاب بدون زعفران شربت گلاب اماده فیلم طرز تهیه شربت گل محمدی طرز تهیه شربت گل محمدی شربت زعفران و گلاب و آبلیمو طرز تهیه شربت هل و گلاب طرز تهیه شربت زعفران غلیظ شربت گلاب برای چی خوبه

شربت گلاب یکی از انواع نوشیدنی های دلچسب مجلسی است که بسیار آرام بخش و گوارا بوده و می توان از آن به عنوان نوشیدنی برای انواع مراسم و مجالس ها استفاده کرد. شربت گلاب را برخی افراد به شکل ساده و برخی دیگر نیز آن را با موادی مثل زعفران دم کرده، عرق بیدمشک، گل محمدی و… بسیار دیگری ترکیب کرده و بعد آن را تهیه و سرو می کنند که تمامی این موارد سلیقه ای بوده و ممکن است متناسب با سیلقه هر فرد متفاوت بوده باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت گلاب در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم شربت گلاب
گلاب۱ پیمانه
زعفران ساییده شده۱ قاشق چایخوری
آب۲ پیمانه
شکر۱ کیلوگرم

طرز تهیه شربت گلاب

مرحله اول

برای تهیه شربت گلاب خوش عطر، ابتدا ۲ پیمانه آب را درون قابلمه ای مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد.بعد از به جوش آمدن قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه زعفران را در هاونگ پودر می کنیم و در آب جوش می افزاییم. سپس با قاشقی مناسب آب و زعفران را ترکیب می کنیم تا یکدست شود. حالا درب قابلمه را می گذاریم تا به مدت ۲۰ دقیقه زعفران رنگ بندازد.

مرحله سوم

پس از اینکه زعفران دم کشید گلاب و شکر را اضافه می کنیم و قابلمه را دوباره روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم تا به آرامی بجوشد. شربت را به طور یکنواخت و متداوم هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.

مرحله چهارم

در این مرحله حرارت را زیاد می کنیم تا شربت شروع به جوشیدن کند و به قوام برسد. اکنون زمان می دهیم تا به مدت ۷ تا ۱۲ دقیقه شربت بجوشد تا به غلظت مناسب برسد.  زمانی که شربت در حال جوشیدن هست حتما کف های روی شربت را با یک قاشق می گیریم.

مرحله پنجم

این کار باعث می شود تا رنگ شربت در پایان کدر نشود و شربت ما خوشرنگ و شفاف شود. وقتی شربت به غلظت مناسب رسید درب قابلمه را می گذاریم تا دیواره های قابلمه عرق کند، این کار باعث می شود که شربت ما شکرک نزند.

مرحله ششم

در نهایت قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. شربت را داخل شیشه مناسب و درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای سرو این شربت به اندازه یک پنجم یا یک ششم لیوان را شربت و باقی لیوان را با آب سرد پر می کنیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.