طرز تهیه ناگت گوشت خوشمزه و مخصوص با پنیر و نکات کامل

طرز تهیه ناگت گوشت

طرز تهیه ناگت گوشت

یکی از انواع ناگ های خوشمزه در جهان می باشد که طرفداران خاص خودش را دارد. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به کتلت گوشت یا همان شامی کباب ما ایرانی ها دارد. می توانیم مایه آنرا به صورت نیمه مجمد آماده کنیم و در زمان های خاص خیلی سریع سرخ کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ناگت گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد متوسط
پنیر چدار ورقه ای۲ عدد
پنیر پارمسان۱/۲ پیمانه
آرد سفید۱/۲ پیمانه
آرد سوخاری۱ پیمانه
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه ناگت گوشت

مرحله اول

برای تهیه ناگت گوشت ابتدا پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و درون صافی می ریزیم و با فشار پشت قاشق آب اضافی آن را می گیریم. پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده درون کاسه گودی می ریزیم.

مرحله دوم

پیاز را با گوشت چرخ کرده ورز می دهیم تا کاملا یکدست شوند و بافت گوشت کاملا منسجم و شود. در ادامه پنیر پارمسان را با مقداری پودر سیر و پودر پاپریکا و نمک و فلفل به مایه گوشت چرخ کرده می افزاییم.

مرحله سوم

سپس ورز دادن را ادامه می دهیم تا مواد با همدیگر مخلوط و یکدست شوند و مایه ناگت چسبنده شود. اگر مایه گوشت شل بود مقداری آرد سوخاری به مواد اضافه می کنیم. اکنون می توانیم روی کاسه را با سلفون بپوشانیم .

مرحله چهارم

اگر وقت کافی برای درست کردن ناگت داشته باشیم بهتر است ۳۰ دقیقه زمان دهیم تا در یخچال استراحت کند تا گوشت مزه دار شود. در غیر این صورت ناگت را بعد از آماده کردن مواد در همان زمان سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی آرد سفید و آرد سوخاری و تخم مرغ را به صورت جداگانه در سه کاسه می ریزیم و جلوی دستمان قرار می دهیم. تخم مرغ را با یک چنگال به خوبی هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود. حالا مایه را از یخچال بیرون می گذاریم.

مرحله ششم

در این قسمت تابه ای مناسب را روی حرارت می گذاریم و مقداری روغن در آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا داغ شود. در همین حین به اندازه گرده از مایه را با دست برمی داریم و آن را به صورت بیضی کف دستمان شکل می دهیم.

مرحله هفتم

سپس پنیر چدار را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و روی هر ناگت یک تکه پنیر قرار می دهیم. بعد از آن دوباره به همان اندازه گردو مایه ناگت را روی پنیر قرار می دهیم و خوب با دست پهن می کنیم تا پنیر را بپوشاند.

مرحله هشتم

زمانی که دو طرف ناگت خوب به هم چسبیدند، ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری می غلطانیم تا کاملا پوشش داده شود، اکنون در روغن داغ می گذاریم تا با حرارت ملایم به آرامی سرخ شوند.

نکته:

همراهان میریتو لازم است دقت کنید، اگر دو لایه ناگت به خوبی به هم نچسبند، پنیر در زمان سرخ کردن از ناگت خارج می شود.

مرحله نهم

آنگاه که یک سمت ناگت ها به خوبی سرخ شد، باید آنها را بر گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت بعد از اینکه ناگت ها سرخ شدند، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس به همراه نان باگت سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 29 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.