طرز تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه سوپ گشنیز

طرز تهیه سوپ گشنیز برای سرماخوردگی سوپ گشنیز نی نی سایت سوپ گشنیز خانم گلاور سوپ گشنیز تبریز سوپ گشنیز رژیمی سوپ گشنیز با شیر و خامه سوپ گشنیز قرمز سوپ گشنیز با برنج

یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه در شهرهایی مثل تبریز به عنوان سوپ مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد. گشنیز دارای خواص زیادی مثل: تنظیم فشار خون، کاهش کلسترول، درمان مشکلات پوستی و از بین برنده التهاب می باشد از ساقه، برگ و تخم این گیاه بسیار استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ گشنیز در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گشنیز۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
جو پوست کنده۱۵۰ گرم
هویج۲ عدد متوسط
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ۲ لیوان
ماست۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گشنیز

مرحله اول

برای تهیه سوپ گشنیز خوشمزه، ابتدا جو پوست کنده را در ظرفی مناسب به همراه مقداری آب ولرم می خیسانیم و به مدت چند ساعت کنار می گذاریم تا جو کمی نرم شود. سپس پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روی حرارت قرار می دهیم. حالا کمی روغن به تابه پیاز می افزاییم و تا جایی که نرم و سبک شوند تفت می دهیم. قابلمه مناسبی که برای پخت سوپ در نظر داریم آماده می کنیم.

مرحله سوم

اکنون جو پوست کنده را که از قبل خیساندیم به همراه ۴ لیوان آب درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شروع به جوشیدن کند. درب قابلمه را به صورت نیمه باز روی قابلمه قرار می دهیم تا جو سر نرود.

مرحله چهارم

در این قسمت اجازه می دهیم جو کاملا بپزد و لعابدار شود. هویج را می شوییم و پوست نازک آن را با استفاده از پوستگیر جدا می کنیم و با رنده درشت رنده می کنیم. سپس به همراه آب مرغی که از قبل آماده کردیم درون قابلمه حاوی جو اضافه می کنیم.

نکته:

اگر از عصاره مرغ استفاده می کنید به دلیل داشتن نمک در ریختن نمک دقت کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله زمان می دهیم تا جو با آب مرغ شروع به جوشیدن کند. حالا سیرا را پوست می گیریم و ریز رنده می کنیم و با ماست و آرد در ظرفی جداگانه مخلوط می کنیم. زمانی که کاملا یکدست شدند، یک یادو ملاقه از مایه سوپ را درون ظرفی می ریزیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، اگر ماست را به صورت یک باره به قابلمه سوپ اضافه کنیم ممکن است ببرد و ظاهر سوپ را خراب کند.

مرحله ششم

وقتی که سوپ درون ظرف کمی سرد شد و از حرارت آن کم شد مایه ماست و سیر را که آماده کردیم به جو سرد شده می افزاییم و با هم ترکیب می کنیم. در ادامه جو را به قابلمه حاوی مواد سوپ می افزاییم و حرارت را کمی بیشتر می کنیم.

نکته:

بهتر است بدانید، ماست حتما باید ترش باشد و با همزن زده شده باشد.

مرحله هفتم

گام بعدی حرارت را پس از جوشیدن سوپ کمتر می کنیم تا سوپ ته نگیرد. در نهایت گشنیز پاک کرده را می شوییم و درون آبکشی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود. سپس روی تخته آشپزخانه ساطوری خرد می کنیم.

مرحله هشتم

در پایان گشنیز را به همراه نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه می کنیم و هم می زنیم و زمان می دهیم تا عطر سبزی با سوپ آغشته شود. حالا سوپ را درون ظرف دلخواه می کشیم و با گشنیز تازه تزئین می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 30 خرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.