طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه سالاد الویه
سالاد الویه یکی از سالادهای معروف کشور روسیه است که در میان ایرانیان از محبوبیت بالایی برخوردار است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه سالاد الویه در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ | ۵۰۰گرم |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲عدد |
خیارشور | ۸ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد |
نخود فرنگی | نصف پیمانه |
سس مایونز | نصف پیمانه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
فلفل آویشن نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد الویه
مرحله اول
برای تهیه سالاد الویه مجلسی ابتدا داخل قابلمه ای ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید.بعد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم و زمانیکه آب به جوش آمد مرغ را به همراه پیاز خرد شده و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم. تامل می کنیم تا مرغ به مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت خوب پخته شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آنرا داخل آبکش قرار میدهیم تا خنک شود، سپس ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. سیب زمینی ها را با اسکاچ به خوبی می شوییم و داخل قابلمه ای مناسب می گذاریم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و روی شعله با حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه به خوبی پخته شوند. بعد تخم مرغ ها را در قابلمه ای کوچک قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت به مدت ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا آبپز شوند. سپس نخود فرنگی ها را نیز داخل قابلمه ای کوچک قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا روی آن نیم الی ۱ لیوان آب می ریزیم و کمی نمک نیز داخل آن می ریزیم تا از تغییر رنگ دادنشان جلوگیری کند. در این مرحله تا پخت مواد بالا مابقی مواد الویه که نیاز به پخت ندارد را آماده می کنیم. هویج را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.همچنین مرغ های ریش شده را نیز اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
خیارشورها را می شوییم و سر و ته آنها را می گیریم و رنده ریز می کنیم و آب آن ها را تا جایی که امکان دارد خوب می گیریم و به هویج می افزاییم.البته می توانید آنها را به صورت نگینی نیز خرد کنید.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۲۰ دقیقه چاقو را داخل یکی از سیب زمینی ها فرو می کنیم اگر راحت داخل آن رفت یعنی سیب زمینی پخته شده است،آن ها را داخل صافی می گذاریم و آب سرد روی آن ها می ریزیم و اجازه می دهیم تا کمی خنک شوند و بعد پوست روی آن ها را می گیریم و داخل بشقابی قرار می دهیم و آنوقت داخل کاسه حاوی هویج آن ها را یکی یکی رنده ریز می کنیم.
مرحله ششم
تخم مرغ ها را نیز از قابلمه خارج می کنیم و داخل آب خنک قرار می دهیم تا سرد شوند و پوست آنها را می گیریم و رنده ریز می کنیم و به باقی مواد اضافه می کنیم. در اینجا سس سالاد را آماده می کنیم.
مرحله هفتم
سس سفید را داخل کاسه ای می ریزیم و ادویه ها که شامل فلفل،آویشن،کمی نمک و آب مرغ به آن می افزاییم و همگی مواد را با همزن دستی خوب مخلوط می کنیم و روی مواد سالاد می ریزیم و با دو قاشق خوب مواد سالاد را زیر و رو می کنیم تا با سس کاملا آغشته شوند.
مرحله هشتم
روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت حداقل ۲ ساعت سالاد استراحت کند و بعد در ظرف مورد نظرمان سالاد الویه را می ریزیم و با سس و خیارشور و ذرت روی آن را تزئین می کنیم و با نان باگت نوش جان کنید.