طرز تهیه پیتزا مرغ تابه ای خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه پیتزا مرغ تابه ای
پیتزا مرغ تابه ای یکی از پیتزاهای خوشمزه و معروف فست فودی می باشد که می توانید آن را بدون فر در تابه ای نچسب هم درست کنید. این پیتزای آسان را در کمترین زمان در خانه درست کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا مرغ تابه ای در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۱ لیوان + ۱/۳ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۱/۲ لیوان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱/۵ قاشق چایخوری |
سینه مرغ | ۲ عدد |
قارچ | ۶ عدد |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
سس پیتزا | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیتزا مرغ تابه ای
مرحله اول
برای درست کردن پیتزا مرغ تابه ای خوشمزه، ابتدا سینه مرغ را تمیز می کنیم و چربی اضافه آن را جدا می کنیم و می شوییم. سپس پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و درون قابلمه مناسبی را تا نیمه آب می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را به همراه تکه های مرغ شسته شده به قابلمه حاوی آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب به جوش برسد. حرارت را بعد از جوش آمدن کم می کنیم تا به آرامی به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه پخته شود.
مرحله سوم
در این فاصله قارچ ها را می شوییم و پوست نازک روی آن را جدا می کنیم. حالا روی تخته آشپزخانه به ورقه های نازکی برش می دهیم. تابه ای را روی حرارت می گذاریم و قارچ را با کمی روغن در تابه تفت می دهیم تا آب قارچ تبخیر شود.
مرحله چهارم
اکنون تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم و بعد از اینکه از سالم بودن آن مطمئن شدیم با چنگال آن را هم می زنیم تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند و بعد روغن،نمک و ماست را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
در این قسمت بکینگ پودر را با آرد مخلوط می کنیم. حالا به مواد کم کم اضافه می کنیم و همگی مواد را با قاشق با یکدیگر کاملا ترکیب می کنیم سپس دستمان را چرب می کنیم و خمیر را ورز می دهیم اگر نیاز بود آرد اضافه می کنیم
مرحله ششم
خمیر باید لطیف و منسجم باشد. فرچه را داخل کمی روغن می زنیم و کف تابه یا قالب را با روغن آغشته می کنیم تا تمام قسمت تابه چرب شود. خمیر را کف تابه نچسب پهن می کنیم. تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم.
نکته:
همراهان میریتو اگر می خواهید پیتزا را درون فر آماده کنید، به مدت ۱۰ دقیقه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم تا گرم شود.
مرحله هفتم
آنوقت درب تابه را می گذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر پیتزا با حرارت ملایم به آرامی بپزد. پس از گذشت زمان تعیین شده خمیر را بررسی می کنیم. اگر کناره های خمیر پیتزا به خوبی پف کرده بود و زیر آن طلایی شده بود خمیر پیتزا پخته است.
مرحله هشتم
زمانی که خمیر آماده نبود لازم است ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا پخته شود. در این حین مرغ پخته شده را با کمک چنگال ریش ریش می کنیم و به تابه قارچ می افزاییم. فلفل دلمه ای را می شوییم کلاهک و تخمه های آن را خارج می کنیم.
مرحله نهم
وقتی که فلفل دلمه ای را نگینی خرد کردیم، خمیر پیتزا را با سس گوجه آغشته می کنیم و مواد پیتزا را روی سس پخش می کنیم تا تمام قسمت های خمیر از مواد پوشیده شوند. در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد قرار می دهیم.
مرحله دهم
فلفل دلمه ای را روی پنیر پخش می کنیم تا هنگام پختن آب فلفل دلمه به خمیر نفوذ نکند و نان پیتزا نرم نشود. در نهایت تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم و به مدت ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا پیتزا پخته شود. پیتزا را بعد از اینکه از روی حرارت کنار گذاشتیم برش می دهیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- تزیین میز نهارخوری با رنگ بنفش؛ ۱۵ مدل خیرهکننده که مهموناتو شگفتزده میکنه
- ۱۵ عکس از ماگ سرامیکی بادوام و شیک؛ بهترین انتخابها برای نوشیدنیهای گرم
- قاب گوشی سیلیکونی دخترانه برای استفاده روزانه؛ ۱۵ مدل شیک و زیبا
- ۱۵ طرح دستبند اسپرت شیک و مدرن؛ ایدههای جذاب برای ظاهری بهروز
- تزیین میز تولد خاص؛ ۱۵ ایده باحال برای یه جشن تولد رویایی
- روان نویس لاکچری زیبا؛ 15 پیشنهاد عالی برای افرادی با سلیقه لوکس
- منبع :
- chef.shabani