طرز تهیه حلوای شکلاتی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه حلوای شکلاتی

طرز تهیه حلوای شکلاتی

حلوا شکلاتی نوعی از حلوای پایه است که فقط در مواد اولیه ی حلوا، شکلات و یا پودر کاکائو نیز اضافه شده است. می توانید حلوا را قبل از کاکائویی کردن به دو قسمت تقسیم کنید و به عنوان حلوای دو رنگ و یا حلوا شطرنجی نیز استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای شکلاتی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم حلوای شکلاتی
آرد سفید قنادی۱۲۵ گرم
پودر قند۶۰ گرم
آرد نخودچی۷۰ گرم
روغن جامد۲۵ گرم
شکلات شیری یا تلخ۹۰ گرم
کره۴۰ گرم
پودر دارچین۱ قاشق جایخوری سر پر
پودر هل۱ قاشق چایخوری سر پر
پسته خرد شدهبه مقدار کافی

طرز تهیه حلوای شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه حلوا شکلاتی مجلسی ابتدا آرد سفید را الک می کنیم تا هوا به بافت آرد نفوذ کند و گلوله های بهم چسبیده آرد باز شود. در ادامه تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد الک شده را درون تابه می ریزیم.

مرحله دوم

آرد را به طور یکدست تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود اما نباید تغییر رنگ بدهد. سپس آرد نخودچی را درون تابه جداگانه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به آرامی بوی خامی آزاد شود. به سرعت تفت دادن را ادامه می دهیم.

نکته:

یکی از نکات خیلی کلیدی برای داشتن یک حلوای با کیفیت و خوش طعم، زمان و دقت لازم در تفت دادن آرد هاست هرچه قدر زمان بیشتر و با حرارت ملایم برای حلوا صرف شود حلوای بهتری خواهیم داشت.

مرحله سوم

در این قسمت آرد نخودچی را با دقت بیشتری تفت می دهیم، چون زودتر از آرد سفید می سوزد. پس از آن که بوی خامی هر دو آرد گرفته شد آنها را همزمان با هم مخلوط می کنیم و در ظرفی الک می کنیم. اکنون در تابه ای می ریزم.

مرحله چهارم

آنگاه کره و روغن جامد را به آرد می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا با هم مخلوط شوند. پس از اینکه مواد خوب به خورد هم رفتند و یکدست شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا کمی از دمای آن کاهش یابد.

مرحله پنجم

گام بعدی پودر قند را به همراه پودر هل و پودر دارچین درون تابه الک کرده و به خوبی مخلوط می کنیم. در این مرحله کتری را روی حرارت بالا قرار می دهیم. شکلات شیری را درون کاسه ای مناسب حرارت روی بخار کتری می گذاریم.

مرحله ششم

زمانی که شکلات را بنماری کردیم و کاملا ذوب شد آن را به تابه حلوا می افزاییم و هم زدن را به طور یکنواخت ادامه می دهیم تا کاملا نرم و ترکیبی یکدست به وجود آید. اکنون حلوا را روی کاغذ روغنی می ریزیم.

مرحله هفتم

در نهایت حلوا را به شکل دلخواه ( لوزی یا مکعبی) به ضخامت ۱ سانتی متری شکل می دهیم و مقداری شکلات بنماری شده را به طور پخش روی حلوا می ریزیم تا حلوا  را بپوشانیم. حالا به دلخواه با پسته تزئین می کنیم.

مرحله هشتم

پایان کار، حلوا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا کمی سفت شود، حالا از یخچال خارج کرده و با یک چاقوی تیز و بلند به صورت لوزی برش می زنیم و پس از ۱۵ دقیقه استراحت سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.