طرز تهیه حلوای سوهان خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه حلوا سوهان

حلوا سوهانی کشدار حلوا سوهانی قم حلوای سوهان به خانه برمیگردیم فیلم حلوا سوهانی حلوا سوهان هراتی حلوا سوهانی نی نی سایت حلوا سوهان یزد حلوا سوهان سرآشپز پاپیون

حلوای سوهان یکی از انواع حلواهای ایرانی از شهر اصیل اردکان می باشد که فوق العاده خوشمزه است و بافتی بسیار نرم و لطیف دارد. شما می توانید برای یک میان وعده خوشمزه یا مراسمات مذهبی خود و یا ایام ماه مبارک رمضان آن را تهیه کنید. در تهیه حلوا سوهانی از شیر استفاده شده که باعث می شود حلوا بافتی نرم داشته باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای سوهان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم حلوا سوهان
آرد سنگکیک و نیم لیوان
شکر۱ لیوان
شیریک و نیم لیوان
روغن مایعسه چهارم لیوان
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
پودر هل۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب۱/۴ لیوان

طرز تهیه حلوا سوهان

مرحله اول

برای فراهم کردن حلوای سوهان مجلسی، شروع کار شکر را به همراه ۱ لیوان شیر درون قابلمه ای مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر در شیر حل شود با شیر یکدست شود.

مرحله دوم

در ادامه پودر هل را به همراه زعفران دم کرده و گلاب به شیر می افزاییم. اکنون به مدت ۱ دقیقه اجازه می دهیم قابلمه روی حرارت ملایم بماند و بعد کنار می گذاریم. حالا آرد سبوس دار را ۳ مرتبه در ظرفی الک می کنیم.

مرحله سوم

در این قسمت آرد الک شده را درون تابه مناسبی می ریزیم. پس از آن تابه را روی حرارت متوسط می گذاریم و به طور پیوسته تفت می دهیم تا بوی خامی آرد آزاد شود. لازم است حلوای سوهان را خیلی بیشتر از حلوای معمولی تفت دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله بعد از تفت دادن آرد روغن را به تابه می افزاییم و همزمان باقیمانده شیر را به تابه حاوی آرد اضافه می کنیم. اکنون مواد را به طور متداوم مخلوط می کنیم تا یکدست شود و اگر مدام تفت دهیم حلوا گلوله گلوله می شود.

مرحله پنجم

گام بعدی حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه تفت دادن و هم زدن را ادامه می دهیم تا حلوا آماده شود. پس از اینکه شیر درون حلوا  تبخیر شود حلوا حالتی خرده خرده پیدا می کند که جای نگرانی نیست چون مجددا روان و یکدست می شود.

مرحله ششم

حلوا را باید به اندازه ای هم بزنیم که رنگش شبیه به رنگ سوهان شود، سپس شربت شیر را اضافه می کنیم. در نهایت تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و حلوا را زیر و رو می کنیم تا شربت شیر جذب حلوا شود و حالت چسبنده پیدا کند. حلوا را در ظرف مورد دلخواه می کشیم و تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 6 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.