طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا خوشمزه و مخصوص با نکات

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا ادویه چیکن ماسالا ادویه تیکا ماسالا طرز تهیه سس ماسالا طرز تهیه چیکن تکه پاکستانی

چیکن تیکا ماسالا طعم خوشمزه یک مرغ لطیف با ماست چکیده می باشد. اصالت این غذا متعلق به کشور هندوستان می باشد که با برنج ایرانی طعمی فوق العاده را خواهد داشت. ادویه های خاص این غذا طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
ادویه گرام ماسالا۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز۱/۴ قاشق چایخوری
پودر سیر۱/۲ قاشق چایخوری
پودر دارچین۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه۱/۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده۳ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
سیخ چوبیبه مقدار لازم

طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا

مرحله اول

برای درست کردن چیکن تیکا ماسالای هندی برای شروع گوشت مرغ را تمیز می شوییم و استخوان های آن را جدا می کنیم. با استفاده از چاقویی تیز روی تخته آشپزخانه به شکل جوجه کبابی برش می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه سینه مرغ خرد شده را درون کاسه بزرگی می ریزیم و ماست را به همراه ادویه گرام ماسالا و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به کاسه حاوی مرغ می افزاییم. سپس پودر زنجبیل را با پودر دارچین و پودر سیر روی مواد می پاشیم .

مرحله سوم

اکنون تمامی مواد داخل کاسه را خوب با هم ترکیب می کنیم تا طعم ادویه ها با گوشت یکی شود. زمانی که مواد خوب با هم مزه دار شدند با استفاده از سلفون درب ظرف را پوشش می دهیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم

در این فاصله تا استراحت کردن مواد در یخچال، سیخ های چوبی را آماده می کنیم. سیخ های چوبی را به مدت زمان ۲۰ دقیقه داخل یک کاسه آب یخ قرار می دهیم تا هنگام پختن کباب ها، از سوختن سیخ ها جلوگیری شود.

نکته:

همراهان میریتو در صورتی که زمان کافی نداشته باشیم، می توانیم گوشت را بدون استراحت کباب کنیم.

مرحله پنجم

بعد از زمان تعیین شده گوشت را از یخچال خارج می کنیم و به ترتیب و یک اندازه به سیخ می کشیم. در ادامه تابه مخصوص گریل را روی حرارت بالا قرار می دهیم. پس از اینکه تابه به خوبی داغ شد، سیخ های کباب را درون تابه می چینیم و اجازه می دهیم هر سمت کباب ها ۳ دقیقه بپزد. در پایان کباب ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه برنج کته شده یا نان سرو می کنیم.

نکته:

لازم است بدانید در صورت تمایل می توانیم به دلخواه کمی روغن به تابه اضافه کنیم، یا بدون روغن کباب را بپزیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 7 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.