طرز تهیه مرغ دودی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه مرغ دودی

طرز تهیه مرغ دودی

مرغ دودی نوعی روش طبخ مرغ است که در آن برای طعم‌دار کردن مرغ از دود زغال گداخته استفاده می‌شود و به همین دلیل مرغ طعمی خاص و خوشمزه خواهد داشت. این روش طعم متفاوتی به مرغ شما خواهد داد که علاقه شما به مرغ را دو چندان خواهد کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ دودی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران و سینه مرغ۴ تکه
زعفران دم کرده۴ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد بزرگ
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و روغنبه مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه مرغ دودی

مرحله اول

برای فراهم کردن مرغ دودی مخصوص ابتدا مرغ را تمیز می شوییم و درون آبکشی قرار می دهیم تا خونابه اضافی شان خارج شود. سپس درون کاسه مناسبی قرار می دهیم و مقداری زردچوبه و فلفل سیاه را به همراه نمک روی مرغ پخش می کنیم.

مرحله دوم

زمانی که تکه های گوشت مرغ را با ادویه ها آغشته کردیم به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم تا مرغ طعم دار شود. در ادامه تابه مناسبی را روی حرارت متوسط می گذاریم و کمی روغن درون تابه می افزاییم تا داغ شود.

مرحله سوم

آنوقت که روغن کاملا داغ شد، تکه های مرغ طعم دار شده رادرون تابه می چینیم و به صورت یکدست سرخ می کنیم تا تمام قسمتهای گوشت طلایی رنگ شوند. سپس با چنگال مرغ ها را از تابه خارج می کنیم و در ظرفی کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این قسمت پیاز را بعد پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. اکنون تابه ای را به صورت جداگانه به همراه کمی روغن روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا پیازها درون تابه تفت داده شوند.

مرحله پنجم

بعد از اینکه پیازها سبک و کاراملی شدند، سس مایونز را به همراه زعفران دم کرده و آب لیمو ترش به قابلمه حاوی سس مرغ می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. حالا نصف فنجان آب جوش را به تابه می افزاییم تا رقیق شوند.

مرحله ششم

گام بعدی مقداری زردچوبه را به همراه نمک و فلفل روی مواد در حال جوش می ریزیم. در این مرحله تکه های مرغ سرخ شده را درون سس آماده شده می چینیم و با قاشق سس ها را با مرغ آغشه می کنیم تا طعم دار شوند.

مرحله هفتم

در نهایت درب قابلمه را می گذاریم تا به آرامی مرغ پخته شود. اگر برای پخت مرغ آب لازم داشتیم می توانیم کمی آب جوش به مرغ اضافه کنیم. زمانی که مرغ کاملا پخته شد، در پایان با تکه ای ورق آلومینیوم روی مرغ را می پوشانیم.

مرحله هشتم

تکه ذغالی را که سرخ و روشن است را روی فویل می گذاریم و چند قطره روغن روی ذغال می چکانیم و بلافاصله درب قابلمه را روی آن قرار می دهیم طوری که دود از قابلمه خارج نشود. اکنون به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم مرغ دودی شود.

مرحله نهم

در نهایت مرغ دودی اماده شده را از روی حرارت کنار می گذاریم و درون ظرف دلخواه می چینیم و در آخر سس باقیمانده درون قابلمه را روی مرغ پخش می کنیم و مرغ دودی را به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو در صورتی که تمایل ندارید از سس مایونز استفاده کنید، فقط کافیست سس مایونز را از لیست مواد حذف کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 12 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.