طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری خوشمزه با نکات

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری

یکی از انواع ساندویچ و سوخاری ها می باشد که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید شما برای تهیه این ساندویچ فیله مرغ سوخاری باید ابتدا مرغ را مزه دار و سپس سوخاری کنید و به همراه مختلفات سرو کنید.  همچنین ساندویچ فیله سوخاری برای مهمانی و تولد نیز گزینه بسیار مناسبی است و می تواند یک شام خوشمزه فست فودی باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
فیله مرغ۲ عدد
آرد سفید۱ لیوان
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
ماست۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سس همبرگر۲ قاشق غذاخوری
نان همبرگر۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر پاپریکا و پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ فیله مرغ سوخاری

مرحله اول

برای درست کردن ساندویچ فیله مرغ سوخاری فوری، شروع کار کاسه گودی را آماده می کنیم و مقداری نمک و روغن زیتون را به همراه ماست و آب لیمو ترش درون کاسه مخلوط می کنیم. سپس فلفل سیاه را با کمی پاپریکا و پودر سیر به سس درون کاسه می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه فیله های مرغ شسته شده را درون کاسه حاوی سس می ریزیم. سپس مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا با هم ترکیب شوند و فیله ها مزه دار شوند. حالا با سلفون درب کاسه را پوشش می دهیم و در یخچال می گذاریم.

مرحله سوم

اکنون تا ۲ ساعت زمان می دهیم گوشت مرغ در یخچال استراحت کند و با ادویه ها مزه دار شود. آرد سفید را در کاسه مناسبی می ریزیم و مقداری نمک و فلفل سیاه را با ادویه های مورد دلخواه ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

بعد از گذشت زمان تعیین شده فیله ها مرغ را از یخچال خارج می کنیم. حالا تابه کوچکی را با قطر بلند روی حرارت بالا قرار می دهیم و روغن را به اندازه ای که فیله ها در آن شناور باشند درون تابه می ریزیم و اجازه می دهیم داغ شود.

مرحله پنجم

آنوقت کاسه آب یخی را کنار دستمان می گذاریم و فیله را بعد از اینکه در کاسه حاوی آرد غلطاندیم و تمام قسمتها را خوب با آرد آغشته کردیم فیله را چند مرتبه در آب سرد فرو می کنیم تا آرد حالت خمیری پیدا کند و جذب فیله شود.

مرحله ششم

گام بعدی تمامی فیله ها را به همین صورت آماده می کنیم تا به پایان برسد. گام بعدی فیله ها را به آرامی در روغن قرار می دهیم تا سرخ شوند. زمانیکه سرخ کردن فیله ها به اتمام رسید آنها را روی توری فلزی یا دستمال یکبار مصرف می گذاریم.

مرحله هفتم

در نهایت نان باگت یا همبرگر را برش می زنیم و از سس مخصوص همبرگر در میان نان استفاده می کنیم و فیله هایی که روغن اضافی شان را گرفتیم میان نان قرار می دهیم و به دلخواه خیارشور و گوجه فرنگی و کاهو خرد شده بین ساندویچ می چینیم و به صورت داغ سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.