طرز تهیه چوروس سیب زمینی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه چوروس سیب زمینی

طرز تهیه چوروس سیب زمینی , دستور پخت چوروس سیب زمینی

اگر پیش غذاهایی مثل سیب زمینی تنوری و سیب زمینی سرخ شده را می پسندید، مطمئنا از طعم این پیش غذای خوشمزه نیز لذت خواهید برد. البته چوروس سیب زمینی به دلیل اینکه یک پیش غذای سوخاری به همراه سس پنیر است می توانید از آن به عنوان یک غذای کامل نیز استفاده کنید، چون دارای کالری بالایی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چوروس سیب زمینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم چوروس سیب زمینی
سیب زمینی۳ عدد متوسط
آرد برنج۱ لیوان
تخم مرغ۳ عدد
پنیر پارمزان۱۰۰ گرم
نمک۱ قاشق چایخوری
مواد لازم سس پنیر
خامه ترش۲۰۰ میلی لیتر
پنیر موزارلا۲۰۰ گرم
پنیرخامه ای۱ قاشق غذاخوری
نمک۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه چوروس سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه چوروس سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را با اسکاچ نرم می شوییم و در قابلمه مناسبی به همراه ۲ لیوان آب قرار می دهیم. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پخته شود.

مرحله دوم

بعد از زمان تعیین شده قابلمه سیب زمینی را از روی حرارت کنار می گذاریم و سیب زمینی ها را خارج می کنیم تا خنک شوند. حالا پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و در ظرف مناسبی با استفاده از گوشت کوب له می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه سیب زمینی پوره شده را کنار می گذاریم و تخم مرغ ها را به صورت جداگانه در ظرفی می شکنیم وقتی از سالم بودن آنها مطمئن شدیم تخم مرغ را به سیب زمینی می افزاییم. سپس پنیر پارمزان و آرد برنج را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

اکنون مواد درون کاسه را خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند.  کف یک سینی مناسب را چرب می کنیم و یا درون آن کاغذ روغنی می گذاریم. بعد مایه چوروس را داخل یک قیف یک بار مصرف پرمی کنیم و ماسوره شیرینی بامیه را روی قیف قرار می دهیم.

مرحله پنجم

گام بعدی به اندازه ۳ تا ۵ سانتی متر از مایه چوروس را کف سینی قیف می زنیم. زمانیکه تمامی مواد چوروس به پایان رسید سینی را داخل فریزر می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه مواد قیف زده نیمه منجمد و منسجم شود.

مرحله ششم

در این فاصله فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه قبل از شروع پخت فر کاملا گرم شود. سینی مواد را از فریزر خارج می کنیم. حالا کره را به صورت بنماری روی حرارت غیر مستقیم ذوب می کنیم.

مرحله هفتم

گام بعدی چوروس ها را با قلم به کره آغشته می کنیم و تمام قسمت های چوروس را چرب می کنیم. آنگاه سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. برای تهیه سس خامه ترش،پنیر خامه ای را داخل قابلمه ای می ریزیم.

مرحله هشتم

قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم و به آرامی مخلوط می کنیم تا داغ شود. پس از داغ شدن مایع داخل قابلمه پنیر موزارلا را می افزاییم و اجازه می دهیم تا پنیرها آب شود و سس به غلظت مطلوب برسد.

مرحله نهم

در نهایت مقداری نمک به سس آماده شده اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و سس را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم.  چوروس ها را از فر خارج می کنیم و در بشقابی می چینیم و همراه با سس سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.