طرز تهیه سرویسی گوشت خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه سرویسی گوشت

طرز تهیه سرویسی گوشت , دستور پخت سرویسی گوشت

سرویسی گوشت یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشور می باشد. این غذای خوشمزه که با سرویس گوشت یا سرویسی گوشت شناخته می شود را با طعم های متنوعی می توانیم تهیه کنید. البته اگر بخواهیم این غذا را به سبک جنوبی درست کنید باید آنرا به صورت تندتر از غذاهای معمولی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سرویسی گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد درشت
گوجه فرنگی۶ عدد متوسط
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سرویسی گوشت

مرحله اول

برای درست کردن سرویسی گوشت خوشمزه ابتدا گوشت را با آب سرد می شوییم، سپس با استفاده از چاقویی تیز گوشت را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی( کوچکتر از قیمه) ریز خرد می کنیم و در کاسه گودی می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه پیازها را بعد از پوستگیری می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم. حالا به کاسه حاوی گوشت می افزاییم و کمی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. بعد مقداری فلفل سیاه و نمک روی گوشت می پاشیم.

مرحله سوم

اکنون گوشت ها را زیر و رو می کنیم تا به طور کامل با ادویه ها ترکیب و طعم دار شود. آنگاه روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱۲ ساعت گوشت استراحت کند و مزه دار شوند.

نکته:

همراهان میریتو برای تهیه سرویسی گوشت بهتر است از گوشتی استفاده کنیم که کمی چربی نیز داشته باشد.

مرحله چهارم

بعد از وقت تعیین شده کاسه حاوی گوشت را از یخچال بیرون می گذاریم. سپس تابه ای را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و مقداری روغن درون تابه می افزاییم. زمانیکه روغن داغ شد گوشت را به همراه پیازهای درون کاسه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی اجازه می دهیم آب گوشت جذب شود و گوشت کمی برشته شود. حالا نصف لیوان آب روی آن می ریزیم و در تابه را می گذاریم و حرارت را بسیار کم می کنیم و اجازه می دهیم تا گوشت ها به آرامی پخته شوند.

نکته:

دقت داشته باشید اگر حرارت زیر تابه زیاد باشد گوشت خشک می شود و مغز آن سفت و نپخته باقی می ماند.

نکته:

اگر برای پخت مجددا آب بیشتر اضافه کنیم، تاثیر منفی روی طعم غذا می گذارد.

مرحله ششم

در نهایت گوجه فرنگی را می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم بعد از پخت کامل گوشت به تابه می افزاییم و حرارت را به یکباره زیاد می کنیم تا گوجه ها پخته شوند. ۱۵ دقیقه بعد از پخت گوجه، سرویسی گوشت ما آماده است. با نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

قبل از اینکه غذا را از روی حرارت کنار بگذاریم بهتر است فلفل تند به آن اضافه کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.