طرز تهیه سرویسی گوشت خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه سرویسی گوشت
سرویسی گوشت یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشور می باشد. این غذای خوشمزه که با سرویس گوشت یا سرویسی گوشت شناخته می شود را با طعم های متنوعی می توانیم تهیه کنید. البته اگر بخواهیم این غذا را به سبک جنوبی درست کنید باید آنرا به صورت تندتر از غذاهای معمولی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سرویسی گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوساله | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد درشت |
گوجه فرنگی | ۶ عدد متوسط |
روغن مایع | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه سرویسی گوشت
مرحله اول
برای درست کردن سرویسی گوشت خوشمزه ابتدا گوشت را با آب سرد می شوییم، سپس با استفاده از چاقویی تیز گوشت را روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی( کوچکتر از قیمه) ریز خرد می کنیم و در کاسه گودی می ریزیم.
مرحله دوم
در ادامه پیازها را بعد از پوستگیری می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم. حالا به کاسه حاوی گوشت می افزاییم و کمی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. بعد مقداری فلفل سیاه و نمک روی گوشت می پاشیم.
مرحله سوم
اکنون گوشت ها را زیر و رو می کنیم تا به طور کامل با ادویه ها ترکیب و طعم دار شود. آنگاه روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱۲ ساعت گوشت استراحت کند و مزه دار شوند.
نکته:
همراهان میریتو برای تهیه سرویسی گوشت بهتر است از گوشتی استفاده کنیم که کمی چربی نیز داشته باشد.
مرحله چهارم
بعد از وقت تعیین شده کاسه حاوی گوشت را از یخچال بیرون می گذاریم. سپس تابه ای را روی حرارت زیاد قرار می دهیم و مقداری روغن درون تابه می افزاییم. زمانیکه روغن داغ شد گوشت را به همراه پیازهای درون کاسه به تابه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
گام بعدی اجازه می دهیم آب گوشت جذب شود و گوشت کمی برشته شود. حالا نصف لیوان آب روی آن می ریزیم و در تابه را می گذاریم و حرارت را بسیار کم می کنیم و اجازه می دهیم تا گوشت ها به آرامی پخته شوند.
نکته:
دقت داشته باشید اگر حرارت زیر تابه زیاد باشد گوشت خشک می شود و مغز آن سفت و نپخته باقی می ماند.
نکته:
اگر برای پخت مجددا آب بیشتر اضافه کنیم، تاثیر منفی روی طعم غذا می گذارد.
مرحله ششم
در نهایت گوجه فرنگی را می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم بعد از پخت کامل گوشت به تابه می افزاییم و حرارت را به یکباره زیاد می کنیم تا گوجه ها پخته شوند. ۱۵ دقیقه بعد از پخت گوجه، سرویسی گوشت ما آماده است. با نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان
نکته:
قبل از اینکه غذا را از روی حرارت کنار بگذاریم بهتر است فلفل تند به آن اضافه کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کاردستی آکواریوم کاغذی؛ ۱۵ مدل ساده و قشنگ با وسایل ابتدایی و ارزون
- کراپ کت دامن مجلسی؛ ۱۵ عکس جذاب از ستهای لاکچری و خاص مهمونی
- قمقمه فانتزی جدید؛ ۱۵ مدل خلاقانه و مد روز که باید در کیف شما باشد
- مدل خاص و زیبا گوشواره دخترونه؛ ۱۵ مدل بامزه و جذاب برای استایل کژوال
- جا سوئیچی فانتزی؛ ۱۵ عکس شگفتانگیز از مدلهای خاص و متفاوت برای همهی سلیقهها
- لباس مجلسی قرمز تیره؛ ۱۵ مدل شیک برای مجالس رسمی و جشنها