طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه دونات پیتزایی

طرز تهیه دونات پیتزایی

دونات پیتزایی یکی از دونات های بسیار خوشمزه و ساده است که از ترکیب خمیر دونات با سوسیس و کالباس تهیه می شود و شما می توانید این دونات را داخل روغن سرخ کنید و با سس دلخواه سرو کنید. دونات پیتزایی یکی از دونات های بسیار خوشمزه و ساده است و شما می توانید از مواد میانی مختلف استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله دونات پیتزایی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم خمیر دونات
آرد۴ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
آب ولرم۱ لیوان
روغن مایع۱/۲ پیمانه
نمک۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس۲ عدد
ژامبون۳۰۰ گرم
پودر آویشن۱ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه دونات پیتزایی

مرحله اول

برای درست کردن دونات پیتزایی به روش رستورانی ابتدا فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و هسته های داخل آن را جدا می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا ژامبون ها و سوسیس را آماده می کنیم.

مرحله دوم

وقتی که سوسیس و ژامبون را نگینی خرد کردیم تابه ای را روی حرارت می گذاریم و روغن را به تابه می افزاییم و اجازه می دهیم تا داغ شود. سپس سوسیس را در روغن داغ اضافه می کنیم تا بافت آن کمی از حالت خامی خارج شود.

نکته:

همراهان میریتو نیازی به تفت دادن زیاد سوسیس نمی باشد، چون در ادامه کار مجددا با خمیر هم سرخ می شوند.

مرحله سوم

در این قسمت خمیر مایه فوری را به همراه شکر و نصف آب ولرم با هم داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم. آنگاه درب کاسه را می گذاریم و آنرا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه نمک و روغن داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم و خوب ترکیب می کنیم تا کاملا یکنواخت شوند. اکنون خمیر مایه را پس از اینکه عمل آمد به کاسه اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی باقیمانده آب را به همراه مقداری فلفل سیاه و آویشن به کاسه می افزاییم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس ژامبون، سوسیس و فلفل دلمه ای خرد شده را به کاسه حاوی مواد اضافه می افزاییم و کمی مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

بعد از اینکه مواد با هم ترکیب و یکدست شدند، آرد را الک می کنیم تا گلوله ها میان بافت آرد باز شوند. حالا به آرامی به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم. زمانی که خمیر به راحتی از دست جدا شد ریختن آرد را متوقف می کنیم.

نکته:

با توجه به اینکه آب خور آردها متفاوت است ممکن است به آرد بیشتر یا کمتری نیاز داشته باشیم

مرحله هفتم

وقتی که بافت خمیر کاملا جمع شد به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را با کمک دست ورز می دهیم تا منسجم شود. اکنون کاسه ای را با روغن چرب می کنیم و خمیر آماده شده را درون کاسه می گذاریم. سپس درب کاسه را سلفون پوشش می دهیم.

مرحله هشتم

زمان می دهیم به مدت ۱ ساعت کاسه خمیر در یک جای گرم قرار گیرد تا حجم آن حدودا ۲ برابر شود. بعد از وقت تعیین شده خمیر را روی سطح صافی قرار می دهیم و با دست مجددا کمی ورز می دهیم تا هوا اضافی آن خارج شود.

مرحله نهم

در نهایت به اندازه یک نارنگی از خمیر جدا می کنیم و به صورت توپکی آنرا با قطر یک سانتی متر باز می کنیم. اکنون مرکز خمیر را با ماسوره ساده جدا می کنیم. به همین شکل باقیمانده خمیر را آماده می کنیم، سپس روی خمیرهای قالب زده شده را با پارچه می پوشانیم.

مرحله دهم

خمیرهای پوشانده شده را به مدت ۳۰ دقیقه استراحت می دهیم تا خمیرها به خوبی پف کنند. بعد این زمان، یک تابه گود روی حرارت قرار بالا می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که دونات ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند.

مرحله یازدهم

در ادامه دونات ها را داخل روغن داغ می اندازیم تا به طور کامل سرخ شوند. با استفاده از قاشق دونات ها را جابه جا می کنیم تا یکدست سرخ شوند. در آخر دونات ها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای یکبار مصرف می چینیم تا روغن اضافی شان خارج شود. با سس دلخواه سرو می کنیم نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.