طرز تهیه فلفل پلو با مرغ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه فلفل پلو

طرز تهیه فلفل پلو

فلفل پلو یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود. تنوع دادن در غذاهای روزمره باعث لذت در آشپزی می شود پس حتما این پلو رنگارنگ را امتحان کنید تا در لیست همیشگی شما قرار بگیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فلفل پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
برنج۲ پیمانه
فیله مرغ۲ عدد
فلفل دلمه ای۲ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق
رب گوجه فرنگی۱ قاشق
نمک و روغنبه مقدار لازم
زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه فلفل پلو

مرحله اول

برای درست کردن فلفل پلو خوشمزه ابتدا برنج را می شوییم تا آب برنج شفاف شود. سپس نسبت به نوع به مدت ۳۰ دقیقه تا ۳ ساعت در آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم تا حجم برنج بیشتر شود.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. قابلمه مناسبی را با کمی روغن روی حرارت متوسط قرار می دهیم و پعد از داغ شدن پیازها را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

اکنون پیازها را تفت می دهیم تا نرم و شفاف شوند. حالا کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز می پاشیم و ۱ دقیقه زمان می دهیم تا عطر ادویه آزاد شود. قسمت بعدی فیله مرغ را می شوییم و روی تخته قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در این قسمت فیله مرغ را به صورت حبه ای خرد می کنیم و به قابلمه حاوی پیاز داغ می افزاییم. آنگاه فیله را خوب زیر و رو می کنیم تا تمام قسمت ها سرخ شوند. فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و هسته های آن را خارج می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی فلفل دلمه ای را به صورت درشت خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. آنوقت فلفل دلمه ای را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا نرم و سبک شود. حالا رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری ادویه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله مواد را به خوبی تفت می دهیم تا علاوه بر اینکه رنگ رب خوشرنگ شود بوی خامی رب گرفته شود. اکنون قابلمه را کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن برنج می رویم. برای آماده کردن برنج یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم.

مرحله هفتم

در این قسمت قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد. پس از آنکه آب جوش آمد ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایه به آب جوش اضافه می کنیم و برنج را در آب جوش می افزاییم.

مرحله هشتم

آنوقت اجازه می دهیم به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه برنج درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود، حالا برنج را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. قابلمه ای که برای پخت فلفل پلو در نظر گرفته ایم روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله نهم

مقداری روغن کف قایلمه می ریزیم و به دلخواه از نان لواش یا ورقه های سیب زمینی برای ته دیگ استفاده می کنیم. حالا روی ته دیگ مقداری برنج پخش می کنیم و لایه بعدی را از مخلوط فلفل دلمه و مرغ سرخ شده را اضافه می کنیم.

مرحله دهم

باقیمانده برنج را به صورت لایه به لایه با مواد فلفل پلو روی هم قرار می دهیم تا مواد به پایان برسد. سپس زعفران دم کرده را روی برنج پخش می کنیم و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در نهایت حرارت را کم می کنیم تا فلفل پلو به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت به آرامی دم بکشد. پس از اینکه فلفل پلو آماده شد، مواد را داخل قابلمه کاملا مخلوط می کنیم، سپس در دیس می کشیم و با ماست یا سالاد سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.