طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای خوشمزه و مخصوص با نکات

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای

طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای

بلغور پلو ترکیه ای یکی از پلو های بسیار خوشمزه و راحت می باشد که شما می توانید به راحتی تهیه کنید. همان طور که مشخص است این پلو با بلغور تهیه می شود. در تهیه این پلو از گوشت و مرغ استفاده نمی شود و می توانید به راحتی این غذای مقوی را تهیه کنید. بلغور که یک نوع گندم خشک و خرد محسوب می شود ، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
بلغور پلویی۲ لیوان
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۱ عدد درشت
فلفل سبز۱ عدد
بادمجان۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب گرم۳ لیوان
روغن و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه بلغور پلو

مرحله اول

برای تهیه بلغور پلو مخصوص ابتدا بلغور را می شوییم و بعد به همراه آب ولرم و مقداری نمک می خیسانیم تا بافت دانه های بلغور کمی نرم شود. سپس بادمجان شسته شده را به شکل راه راه پوست می گیریم .

مرحله دوم

در ادامه بادمجان را روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد می کنیم. کمی نمک روی بادمجان می پاشیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه تلخی احتمالی بادمجان از بین برود. حالا تابه ای را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله سوم

اکنون مقداری روغن را در تابه می افزاییم. وقتیکه روغن کاملا داغ شد، بادمجان های خرد شده را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شوند. سپس بادمجان های سرخ شده را درون صافی فلزی می ریزیم.

مرحله چهارم

آنگاه صافی فلزی را کنار می گذاریم تا روغن اضافی بادمجانها خارج شود. دراین قسمت پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم. در همین حین گوجه فرنگی و فلفل سبز را می شوییم.

مرحله پنجم

آنوقت گوجه فرنگی و فلفل سبز را ریز خرد می کنیم و بعد از اینکه پیاز سبک و کاراملی شد گوجه و فلفل خرد شده را اضافه می کنیم. چند دقیقه تفت می دهیم تا گوجه آب بندازد. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله ششم

زمانیکه رنگ رب باز شد حرارت را کم می کنیم و بلغور را می شوییم و آبکشی می کنیم. بلغور را به قابلمه حاوی مواد می افزاییم و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به همراه آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بلغور بپزد.

مرحله هفتم

وقتی که آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد، بادمجان سرخ شده را به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا بلغور پلو به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در نهایت بلغور پلو را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه ماست چکیده سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 15 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.