طرز تهیه کباب تسبیحی مهره ای خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه کباب تسبیحی

طرز تهیه کباب تسبیحی

کباب تسبیحی یکی از انواع کباب های ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا به صورت ترکیبی درست می شود.  میتوان گفت کباب تسبیحی شکل تازه ای از سرو دو نوع کباب می باشد و برای مناسبت ها مختلفی میتوان آن را تهیه کرد و به سفره هایمان عطر و رنگ تازه ای ببخشیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله  طرز تهیه کباب تسبیحی مهره ای در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد بزرگ
آرد سیب زمینی۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب تسبیحی

مرحله اول

برای درست کردن کباب تسبیحی خوشمزه، شروع کار استخوان های گوشت مرغ را که ترکیب از ران و سینه می باشد جدا می کنیم و می شوییم. سپس درون آبکشی می گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

در ادامه گوشت قرمز را بعد از شستن با استفاده از چرخ گوشت چرخ می کنیم و در کاسه گودی می ریزیم. سپس یکی از پیازها را پوست می گیریم و می شوییم. حالا با رنده ریز رنده می کنیم و آب اضافی پیاز را می گیریم.

مرحله سوم

اکنون پیاز پوره شده را به همراه ۱ قاشق سوپخوری آرد سیب زمینی، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب می کنیم و روی گوشت می پاشیم. حالا شروع به ورز دادن گوشت می کنیم.

مرحله چهارم

وقتی گوشت را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه خوب مخلوط کردیم و بافت گوشت کاملا منسجم و چسبنده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم گوشت به مدت ۱ ساعت استراحت کند.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت مرغ را چرخ می کنیم، سپس مانند مرحله اول به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته، ۱ قاشق سوپخوری آرد سیب زمینی، ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه با هم ترکیب می کنیم.

مرحله ششم

آنگاه مواد گوشت مرغ را خوب ورز می دهیم تا کاملا با هم ترکیب شوند. بعد از آن روی کاسه حاوی مرغ را با سلفون می پوشانیم و مانند گوشت قرمز در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا مزه دار شود.

مرحله هفتم

بعد از گذشت زمان تعیین شده هر دو کاسه را از یخچال خارج می کنیم و به اندازه گردو از مایه گوشت قرمز را در دست به صورت گلوله ای شکل می دهیم و در سینی می چینیم. باقیمانده مواد را به همین شکل درست می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو زمانیکه گوشت مرغ را حالت می دهیم برای اینکه گوشت مرغ پس  از پخت کمی جمع می شود، بهتر است کوفته های مرغ را کمی بزرگتر درست کنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه مایه گوشت مرغ را آماده کردیم تابه ای مناسب را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مقداری روغن در آن اضافه می ریزیم. وقتی که روغن خوب داغ شدکوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و در حدی که رنگ بگیرند سرخ می کنیم.

مرحله نهم

گام بعدی گوشت های سرخ شده را به صورت یکی در میان داخل سیخ های چوبی قرار می دهیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. کف سینی فر را خوب چرب می کنیم.

مرحله دهم

در نهایت سیخ های چوبی را در سینی می چینیم و با فرچه کمی زعفران آب کرده گوشت ها را آغشته می کنیم تا خوشرنگتر شود. حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کباب ها به مدت ۲۰ دقیقه مغز پخت شوند، کباب تسبیحی را به همراه برنج سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 18 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.