طرز تهیه ته چین آلو اسفناج خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج

یکی از ته چین های بسیار خوشمزه ایرانی سنتی می باشد که بسیار طعم و مزه خوبی دارد. دستورهای متنوعی از این ته چین وجود دارد که ما بهترین رسپی را برای شما جمع آوری کردیم. ته چین آلو اسفناج را می توانید برای مهمانی خود تهیه کنید و مهم ترین نکته تهیه ته چین ها استفاده از ماست چکیده است که اصلا نباید شل باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین آلو اسفناج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
اسفناج۲۰۰ گرم
برنج۲ پیمانه
آلو۶ عدد
فیله مرغ۲ عدد
زرده تخم مرغ۲ عدد
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
ماست۶ قاشق غذاخوری
گلاب۱ قاشق چایخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج

 

مرحله اول

برای تهیه ته چین آلو اسفناج ابتدا برنج را پاک می کنیم و با آب سرد می شوییم تا آب آن زلال شود. سپس تا سطح روی آن آب ولرم همراه نصف قاشق نمک می ریزیم و بسته به نوع آن به مدت ۳۰ تا ۳ ساعت زمان می دهیم تا خیس بخورد.

مرحله دوم

در ادامه برگ های اسفناج را بعد از اینکه در ظرفی خیساندیم تمیز آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا برگ های اسفناج را روی تخته آشپزخانه به صورت یک اندازه، نه ریز نه درشت خرد  می کنیم.

مرحله سوم

اکنون فیله مرغ را می شوییم و در قابلمه مناسبی به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه قرار می دهیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا به طور کامل پخته شود. تا پخته شدن فیله اسفناج را تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این قسمت اسفناج خرد شده را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. حالا تفت دادن را شروع می کنیم تا اسفناج آب بیندازد و کمی سرخ شود. تفت دادن را تا جایی که آب اضافی اسفناج کشیده شود ادامه می دهیم.

مرحله پنجم

بعد از سرخ شدن اسفناج ها، تابه را کنار می گذاریم. آنگاه فیله مرغ پخته شده را به صورت مکعبی خرد می کنیم و در ظرفی کنار می ریزیم. حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب سریعتر به نقطه جوش برسد.

مرحله ششم

گام بعدی ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع به آب جوش می افزاییم و برنج خیسانده شده را می شوییم و به آب جوش اضافه می کنیم. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه که پخت اولیه برنج انجام شد، برنج را آبکشی می کنیم.

مرحله هفتم

تخم مرغ مرغ را در کاسه ای می شکنیم. بعد از اینکه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم ماست، زعفران دم کرده و گلاب را با آن ترکیب می کنیم تا مواد یکدست شوند. سپس برنج را به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

یک قابلمه تفلون و نچسب را با کمی روغن چرب می کنیم و نصف مخلوط برنج را کف قابلمه می ریزیم و با پشت کفگیر به خوبی آنرا فشرده می کنیم. بعد از آن اسفناج، فیله مرغ و آلوها را که از قبل خیسانده ایم روی برنج به صورت یکنواخت می ریزیم.

مرحله نهم

در ادامه باقیمانده برنج مخلوط شده را روی مواد میانی ته چین پخش می کنیم تا تمام قسمت ها را بپوشانیم و به خوبی با پشت قاشق فشرده می کنیم تا پس از پخت ته چین از هم باز نشود. درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم.

مرحله دهم

در نهایت زیر قابلمه شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم ته چین به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در پایان ته چین را روی یک دیس مناسب بر می گردانیم، سپس با زعفران و زرشک تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.