طرز تهیه پیتزا کالزونه خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه پیتزا کالزونه
یکی از انواع پیتزا با یک نوع غذایی بسیار خوشمزه ایتالیایی می باشد که از خمیر پیتزا و مخلفات آن در این غذا استفاده می شود و نحوه شکل دادن به خمیرش مانند پیراشکی است در واقع یک نوع پیتزا لقمه ای هم می تواند باشد. این غذای خوشمزه و شیک بسیار راحت و آسان در منزل قابل تهیه است و گزینه مناسبی برای وعده غذایی شام است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا کالزونه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
آرد سفید | ۵۰۰ گرم |
شیر ولرم | ۲۵۰ میلی لیتر |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق سوپخوری |
روغن مایع | ۶ قاشق سوپخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
مایه خمیر فوری | ۱ قاشق سوپخوری |
مواد میانی پیتزا | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۲۵۰ گرم |
قارچ | ۳۰۰ گرم |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه پیتزا کالزونه
مرحله اول
برای طرز تهیه پیتزا کالزونه به روش ایتالیایی ابتدا شیر ولرم را به همراه شکر درون کاسه مناسبی می ریزیم و خمیر مایه فوری را به مواد می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم. حالا درب کاسه را می پوشانیم و در جای گرم می گذاریم.
مرحله دوم
اکنون اجازه می دهیم به مدت ۷ دقیقه کاسه در محیط گرم بماند. در ادامه تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. سپس روغن مایع را به همراه نمک به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
آنگاه خمیر مایه عمل آمده را به کاسه اضافه می کنیم. در این قسمت آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا گلوله های آرد باز شوند و هوا در بافت آرد جریان پیدا کند، بعد از الک کردن آرد را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
زمانیکه مواد با آرد جمع شد وشکل خمیری پیدا کرد مخلوط کردن را ادامه می دهیم، سپس سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم. حالا خمیر را با دست به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله یک کاسه مناسب را با روغن کمی چرب می کنیم، اکنون خمیر را در وسط کاسه قرار می دهیم. آنوقت کاسه حاوی خمیر را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در یک جای گرم می گذاریم تا گاز در درون خمیر پراکنده شده و خمیر را اسفنجی و پرحجم کند.
مرحله ششم
در این فاصله تا ور آمدن خمیر سینه مرغ را آماده می کنیم. بعد از اینکه سینه مرغ را شستیم به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل سیاه درون قابلمه می ریزیم و رویحرارت ملایم می گذاریم تا مرغ به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود. تا آماده شدن مرغ، قارچ را می شوییم.
مرحله هفتم
گام بعدی قارچ را روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ به طور کامل کشیده شود، سپس مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش درست می کنیم و به قارچ می افزاییم.
مرحله هشتم
بعد از اینکه مرغ را با قارچ تفت دادیم خمیر مایه را روی سطح کار ورز می دهیم تا هوای اضافی موجود در خمیر خارج شود. اکنون خمیر را به چونه های کوچکتر تقسیم می کنیم. سپس هر چانه را به صورت دایره ای روی سطح کار باز می کنیم.
مرحله نهم
در این قسمت نیمی از خمیر را قبل از اینکه مواد پیتزا روی آن بریزیم با سس پیتزا آغشته می کنیم. سپس مقداری از قارچ و مرغ روی خمیر می ریزیم و مقداری آویشن و پنیر پیتزا روی مواد پخش می کنیم. آنگاه نصف خمیر را روی مواد بر می گردانیم.
مرحله دهم
در نهایت لبه های خمیر را مانند پیراشکی روی هم قرار می دهیم و لبه های خمیر را با چنگال روی هم فیکس می کنیم. به همین نحوه باقیمانده مواد پیتزا را در خمیرها آماده می کنیم و در سینی فر به ترتیب می چینیم. در ادامه فر را گرم می کنیم.
مرحله یازدهم
فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. قبل از اینکه سینی را داخل فر قرار دهیم می توانیم به دلخواه مقداری پنیر پیتزا و مواد داخل آن را روی پیتزا بپوشانیم. حالا پیتزا را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.
مرحله دوازدهم
پس از زمان تعیین شده قسمت گریل فر را روشن می کنیم تا کمی روی پیتزا طلایی شود. پیتزا را به صورت داغ با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو کاربردی اسپرت؛ ۱۵ نمونه طراحی جدید و خاص از برندهای ایرانی
- انگشتر طلا گلی؛ ۱۵ مدل پرطرفدار امسال که همه دنبالش بودن
- مانتوعبایی مدرن و زیبا؛ یک استایل راحت و شیک که هر روز میتونی بپوشیش.
- طرح ناخن انتزاعی زرد؛ ۱۵ مدل خاص برای استایل متفاوت و امروزی
- دمپایی رو فرشی تدی زیبا؛ ۱۵ عکس از مدلهایی که دلت میخواد همین الان بخری
- ۱۵ مدل پارچ لیوان کریستال با طرحهای خاص؛ معرفی جدیدترینها
- منبع :
- fermofood