طرز تهیه خوراک گل کلم خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه خوراک گل کلم

طرز تهیه خوراک گل کلم

گل کلم خوراک گیاهی خوشمزه و با روش تهیه بسیار آسان است.گل کلم سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها و به ویژه کلسیم است؛ این گیاه پر خاصیت برای کاهش وزن و سلامت مو فواید بسیار دارد؛ بیماران دیابتی باید مصرف گل کلم را در رژیم غذایی خود بگنجانند چرا که مصرف این گیاه در کنترل این بیماری بسیار نافع خواهد بود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گل کلم در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۱ عدد کامل
گل کلم۱ عدد کوچک
پیاز۲ عدد بزرگ
سیب زمینی۲ عدد متوسط
سیر۳ حبه
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک گل کلم

مرحله اول

برای فراهم کردن خوراک گل کلم خوشمزه مرغ را می شوییم و روی تخته آشزخانه به صورت مکعبی برش می دهیم و در ظرفی کنار می گذاریم. سپس پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را در تابه مناسبی روی حرارت متوسط قرار می دهیم و کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. حالا پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود. اکنون پوست سیر را جدا می کنیم و ریز خرد می کنیم آنگاه به پیاز می افزاییم.

مرحله سوم

زمانیکه عطر سیر آزاد شد و با پیاز مخلوط شد، مرغ خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سرخ شود. حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی مواد می پاشیم و به همراه دیگر مواد تفت می دهیم تا با هم مخلوط شوند.

مرحله چهارم

بعد از اینکه گوجه فرنگی ها را شستیم آنها را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود. وقتیکه آب درون تابه تبخیر شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و به خوبی سرخ شود، سپس ۱ لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد به طور کامل بپزند. در این فاصله گل کلم را می شوییم و به قطعات کوچک و یک اندازه تقسیم می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی هویج و سیب زمینی را می شوییم و بعد از پوستگیری هویج را حلقه ای برش می دهیم. سپس سیب زمینی را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. بعد از اینکه مواد درون تابه پخته شد و سس آن به غلظت رسید سبزیجات خرد شده را به تابه می افزاییم.

مرحله هفتم

در نهایت فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و دانه های آن را جدا می کنیم . آنگاه فلفل دلمه را خرد می کنیم و به همراه نصف لیوان آب به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات به طور کامل بپزند.

مرحله هشتم

زمانیکه خوراک گل کلم به طور کامل آماده شد، در ظرف مناسب می کشیم و در کنار ظرف به دلخواه مقداری سیب زمینی سرخ شده همراه با پلو زعفرانی و سبزی خوردن، ترشی و انواع دورچین برای پذیرایی سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.