طرز تهیه علی نازیک ترکیه ای خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه علی نازیک

طرز تهیه علی نازیک

علی نازیک یک غذا خوشمزه با اصالت ترکی می باشد که بسیار با ذائقه ما ایرانی ها جور می باشد. اگر از علاقه مندان به بادمجان کبابی می باشید بی شک از این غذا لذت خواهید برد. علی نازیک به علت داشتن عطر خاص می تواند در سفره شما توجه همه را به خود جلب کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه علی نازیک در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
بادمجان دلمه ای۲ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
ماست۱ لیوان
سیر۲ حبه
کره۵۰ گرم
آرد۱ قاشق غذاخوری
جعفری۱ مشت
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه علی نازیک

مرحله اول

برای فراهم کردن علی نازیک ترکیه ای، شروع کار پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. آنگاه درون توری پارچه ای می ریزیم تا آب اضافی پیاز خارج شود. حالا پوره پیاز را درون کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

اکنون گوشت چرخ کرده را به کاسه حاوی پیاز می افزاییم و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی گوشت می پاشیم. حالا ساقه جعفری را جدا می کنیم و بعد از شستن به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به همراه آرد به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این قسمت مواد را با دست به خوبی ورز می دهیم تا بافت گوشت منسجم و چسبناک شود. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن در آن می ریزیم. بعد از اینکه روغن داغ شد از مایه گوشت چرخ کرده به اندازه یک گردو بر می داریم.

مرحله چهارم

وقتی که گوشت را کف دستمان گذاشتیم، با دست آنرا به صورت توپکی شکل می دهیم، حالا در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود. باقیمانده مواد را به همین صورت درست می کنیم تا تمامی گوشت ها در تابه سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله روی بادمجان ها چند شیار ایجاد می کنیم، سپس روی ذغال یا گاز بادمجان ها را کبابی می کنیم. بعد از اینکه پوست بادمجان ها خشک شدند آنها را از روی حرارت برمی داریم و پوست اضافی شان را جدا می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی بادمجان ها را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با گوشتکوب یا غذا ساز له می کنیم، سپس سیر را با رنده ریز رنده می کنیم و به همراه ماست به کاسه می افزاییم سپس مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله هفتم

در نهایت مخلوط بادمجان و ماست را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم. حالا گوشت های قلقلی را روی مخلوط بادمجان و ماست قرار می دهیم، در آخر کره ذوب شده را روی غذا می ریزیم و با نان و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.