طرز تهیه پفک سیب زمینی خوشمزه و خانگی با نکات

طرز تهیه پفک سیب زمینی

طرز تهیه پفک سیب زمینی

پفک سیب زمینی را می توانید با انواع سس ها یا کنار دورچین غذاها استفاده کنید و از مواد سالمی مثل سیب زمینی تهیه می شود. شما می توانید این پفک را به صورت حلقه ای یا مانند کرانچی سیب زمینی در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید، همچنین یک میان وعده خوشمزه خانگی برای بچه ها است. این پفک خوشمزه را بدون مواد نگهدارنده می توانید در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پفک سیب زمینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم پفک سیب زمینی
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
تخم مرغ۱ عدد
آرد گندم۲ قاشق غذاخوری
آبیک سوم لیوان
نمک۱ قاشق چایخوری
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
سبزی خشک۱ قاشق غذاخوری
آویشن و فلفل قرمزبه مقدار کافی
فلفل سیاه و پودر سیربه مقدار کافی

طرز تهیه پفک سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه پفک سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه داخل یک قابلمه مناسب مقداری آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم.

مرحله دوم

زمانیکه آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید، سیب زمینی خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حدودا به مدت ۲۰ دقیقه درون آب جوش بماند، سپس با چاقو سیب زمینی ها را تست می کنیم تا از پخت آن مطمئن شویم.

مرحله سوم

در ادامه سیب زمینی پخته شده را آبکشی می کنیم. آنگاه با استفاده از گوشتکوب له می کنیم تا یکدست شود. در کاسه ای جادار تخم مرغ را می شکنیم و بعد از اینکه از سالم بودن آن مطمئن شدیم هم می زنیم تا از حالت لختگی خارج شود.

مرحله چهارم

اکنون سبزی خشک، آب، سس کچاپ، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن و فلفل قرمز را به تخم مرغ می افزاییم و با هم ترکیب می کنیم. حالا آرد و بکینگ پودر را به کاسه اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی له شده را به کاسه می افزاییم و با هم ترکیب می کنیم تا مواد با سیب زمینی یکدست شود. سپس مایه پفک را درون یک قیف یک بار مصرف می ریزیم و ته قیف را یک برش خیلی کوچک می زنیم.

نکته:

همراهان میریتو مایه پفک نباید خیلی شل باشد و نه خیلی سفت که نتوانیم آنرا قیف بزنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی یک تابه گود روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به اندازه ای روغن درون تابه می ریزیم که پفک ها هنگام سرخ شدن در روغن غوطه ور باشند و تمام قسمتها به یک اندازه سرخ و طلایی شوند. اجازه می دهیم روغن خوب گرم شود.

مرحله ششم

در نهایت مایه پفک را به اندازه دلخواه داخل روغن داغ قیف می زنیم و زمان می دهیم تا پفک ها به صورت یکدست سرخ شوند، تمامی مواد را سرخ می کنیم سپس روی توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. نوش جان

نکته:

لازم است بدانید در صورتی که مایه پفک سفت بود کمی آب اضافه می کنیم و در صورتی که شل و آبکی بود می توانیم کمی آرد اضافه کنیم تا منسجم شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.