طرز تهیه کوکوی پیتزایی خوشمزه و ساده با نکات کامل

طرز تهیه کوکوی پیتزایی

طرز تهیه کوکوی پیتزایی , دستور پخت کوکوی پیتزایی

یکی از کوکو های بسیار خوشمزه و ساده است. این کوکو بسیار سریع و فوری می باشد و در کمترین زمان ممکن تهیه می شود و می توانید برای افطار یا شام فوری آن را تهیه کنید. شما می توانید مواد میانی این کوکو را به دلخواه خود تغییر دهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی پیتزایی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
آرد سفید۱ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
آب¾ پیمانه
سینه مرغ½ سینه
پنیر پیتزا½ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری
زردچوبه و آویشنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی پیتزایی

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی پیتزایی خوشمزه، شروع کار چربی و پوست اضافی مرغ را جدا می کنیم و تمیز می شوییم. سپس داخل آبکشی قرار می دهیم تا خونابه اضافی آن خارج شود. قابلمه مناسبی را انتخاب می کنیم و سینه مرغ را درون آن قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه کمی نمک و زردچوبه به همراه فلفل سیاه روی مرغ می پاشیم. و ۱ لیوان آب روی آن می ریزیم تا سطح مرغ را بگیرد. قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به دمای جوش برسد. بعد از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنیم تا مرغ کاملا پخته شود.

مرحله سوم

اکنون اجازه می دهیم مرغ به مدت ۴۵ دقیقه آبپز شود. در این فاصله فلفل دلمه را می شوییم، کلاهک و دانه های میانی را جدا می کنیم. آنگاه به شکل نگینی روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم. پس از گذشت زمان تعیین شده مرغ را از قابلمه درون بشقابی می گذاریم تا سرد شود.

مرحله چهارم

زمانیکه مرغ سرد شد با استفاده از چنگال آنرا به اندازه های متوسط ریش ریش می کنیم. سپس تخم مرغ را در کاسه جداگانه می شکنیم تا از سالم بودن آن مطمئن شویم. حالا روغن مایع را به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا با هم یکنواخت شوند.

مرحله پنجم

گام بعدی مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن روی مایه تخم مرغی می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم. بعد از اینکه مواد کاملا یکدست شدند مرغ های ریش ریش شده را به همراه پنیر پیتزا به مواد درون کاسه می افزاییم و به مخلوط کردن ادامه می دهیم.

مرحله ششم

در این قسمت آرد را با بکینگ پودر ترکیب می کنیم و در ظرفی الک می کنیم تا گلوله های آرد باز شوند و هوا در بافت آرد نفوذ کند. آنگاه مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد می افزاییم. به همان صورت دوباره هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله هفتم

گام بعدی فر را قبل از شروع پخت، روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و تامل می کنیم تا خوب گرم شود. در این فاصله ظرفی مناسب که قابل گذاشتن درون فر باشد با برس آشپزی کمی به روغن آغشته می کنیم و ظرف مورد نظر را چرب می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله مواد آماده شده را به صورت یکنواخت درون ظرف می ریزیم و با استفاده از پشت قاشق سطح روی مایه کوکو را صاف می کنیم. حالا فلفل دلمه ای رنگی را که از قبل آماده کرده بودیم روی تمام قسمتهای مواد کوکو پخش می کنیم.

مرحله نهم

در نهایت ظرف را در طبقه وسط فر انتقال می دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان می دهیم تا مواد کوکو پیتزایی ما کاملا بپزد. لازم است بدانید اگر ظرف مورد استفاده شما کمی گود می باشد بهتر است تایم پخت را کمی بیشتر کنید.

مرحله دهم

پس از زمان تعیین شده درب فر را باز می کنیم و بدون اینکه ظرف را خارج کنیم یک خلال دندان را مرکز کوکو فرو می کنیم. در صورت پخته بودن ظرف را از فر بیرون می آوریم. در آخر کوکوی پیتزایی را در ظرف مورد نظر انتقال می دهیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 24 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.