طرز تهیه قارچ شکم پر خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه قارچ شکم پر

طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کرده قارچ شکم پر با سوسیس طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت و پنیر پیتزا طرز تهیه قارچ شکم پر در مایکروفر قارچ شکم پر ساده قارچ شکم پر پیتزایی قارچ شکم پر با سیب زمینی قارچ شکم پر سوخاری

قارچ شکم پر از دسته فینگر فودهای بسیار پرطرفدار است که طرز تهیه آن بسیار آسان است شما می توانید برای پر کردن قارچ ها از انواع مواد مختلف استفاده کنید. قارچ یکی از انواع خوراکی های محبوب موجود در طبیعت است که علاوه بر طعم خوبش خاصیت های فراوانی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ شکم پر در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
قارچ۸ عدد بزرگ
سوسیس۱ عدد
سس کچاپ½ لیوان
پنیر پیتزا½ لیوان
جعفری۱ قاشق غذاخوری
ادویه اورگانو½ قاشق چایخوری
پودر سیر½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه قارچ شکم پر

مرحله اول

برای تهیه قارچ شکم پر به سبک ایتالیایی ابتدا قارچ ها را تمیز می شوییم و در صورت داشتن لک روی قارچ، لایه نازک از پوست آنرا می گیریم. در ادامه کلاهک قارچ را از ساقه اش جدا می کنیم و در  بشقابی کنار کنار می گذاریم.

مرحله دوم

اکنون فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در این فاصله تا گرم شدن فر ظرف مخصوص فر مانند پیرکس یا استیل را با آغشته به روغن خوب چرب می کنیم.

مرحله سوم

بعد از اینکه تمام قسمت های ظرف را با روغن چرب کردیم، قارچ ها را به صورت سروته درون ظرف نام برده قرار می دهیم.سپس داخل کاسه مناسبی سس کچاپ را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

گام بعدی به یک اندازه پودر سیر و ادویه اورگانو را به کاسه حاوی سس می افزاییم و خوب هم می زنیم تا با هم یکدست شوند. آنگاه با استفاده از قاشق مقداری از سس آماده شده را درون قارچ ها می ریزیم.

مرحله پنجم

گام بعدی سطح روی قارچ ها را با پنیر پیتزا پوشش می دهیم و تمام قسمتها را به یک اندازه پنیر پیتزا می ریزیم. در این قسمت سوسیس ها را به شکل حلقه ای روی تخته آشپزخانه برش می دهیم و در مرکز هر قارچ می گذاریم.

مرحله ششم

در نهایت ظرف قارچ ها را در طبقه وسط فر انتقال می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه تامل می کنیم تا قارچ شکم پر ما آماده شود. بعد از گذشت زمان تعیین شده قسمت گریل را روشن می کنیم تا روی پنیرها طلایی شود. قارچ شکم پر را در ظرف مورد دلخواه می چینیم و با جعفری خرد شده تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 25 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.