طرز تهیه واویشکا گوشت خوشمزه و مخصوص با نکات
طرز تهیه واویشکا گوشت
واویشکا گوشت از جمله خوشمزهترین و مشهورترین غذاهای شمالی و گیلانی است. واویشکا از تنوع بینظیری برخوردار است و میتوان آن را با سیبزمینی نیز درست کرد. این غذا را معمولا با پلو یا نان تازه در کنار سبزی خوردن، سالاد و ماست سرو میکنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه واویشکا گوشت
مرحله اول
برای تهیه واویشکا گوشت خوشمزه، شروع کار گوشت قرمز را روی تخته آشپزخانه به تکه های مکعبی تقسیم می کنیم. بعد از شستن گوشتها در آبکشی قرار می دهیم تا خونابه اضافی خارج شود. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و در تابه مناسبی می ریزیم. تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن در آن اضافه می کنیم. حالا با استفاده از قاشق پیازها را زیر و رو می کنیم تا سبک و کاراملی شوند.
مرحله سوم
اکنون پوست سیر را جدا می کنیم و بعد از شستن آنها را با رنده ریز رنده می کنیم و به پیازهای سرخ شده می افزاییم. کمی سیر را تفت می دهیم تا بوی خامی آن آزاد شود و عطر آن در فضا پخش شود.
مرحله چهارم
در این قسمت گوشت را با استفاده از چرخ گوشت، چرخ می کنیم و به تابه حاوی سیر و پیاز اضافه می کنیم. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه روی گوشت می پاشیم و تمام مواد را خوب تفت می دهیم تا گوشت با ادویه ها مزه دار شود.
مرحله پنجم
زمانیکه گوشت کاملا سرخ شد مواد را کنار تابه جمع می کنیم و سمت دیگر آن رب گوجه فرنگی را می افزاییم. رب را خوب تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و خوشرنگ شود. آنگاه گوجه های شسته شده را پوست می گیریم.
مرحله ششم
بعد از اینکه پوست نازکی از گوجه ها را جدا کردیم روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم. حالا کمی مواد را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس درب تابه را می گذاریم تا گوجه ها آب بیندازند.
مرحله هفتم
گام بعدی اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه گوشت چرخ کرده با آب گوجه خوب پخته شود. در این فاصله چند مرتبه مواد را مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. وقتیکه واویشکای گوشت کاملا پخته شد نمک را روی مواد پخش می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به شکل حبه ای خرد می کنیم. مقداری آب سرد روی سیب زمینی می ریزیم تا نشاسته میان بافت آن خارج شود. آنگاه روی پارچه تمیزی پهن می کنیم تا خوب خشک شوند.
مرحله نهم
در نهایت درون یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. حالا سیب زمینی ها را در تابه تفت می دهیم تا سرخ شوند. در پایان واویشکای گوشت را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و نان سرو می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کیسه آبگرم فانتزی؛ ۱۵ نمونه خوشگل و کاربردی واسه درد و آرامش
- مانتو کتی خاص؛ ۱۵ ایده کاربردی برای ساختن استایل خاص روزمره
- بهترین کیف پارچه ای جذاب برای امسال؛ 15 مدل پرطرفدار و شیک
- مانتو بهاری ساده و شیک؛ ۱۵ ایده ساده ولی پرکلاس برای خوشتیپ شدن تو بهار
- تو گردنی طلا جدید؛ ۱۵ مدل خاص که هر کسی رو جذب خودش میکنه
- ۱۵ مدل شیک پلاک طلا گرد ساده؛ انتخابهای جذاب برای هر سلیقه
- منبع :
- samar.chef