طرز تهیه واویشکا گوشت خوشمزه و مخصوص با نکات

طرز تهیه واویشکا گوشت

طرز تهیه واویشکا شمالی واویشکا گوشت با برنج طرز تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی ادویه مخصوص واویشکا واویشکا رشت واویشکا گوشت شمالی طرز تهیه واویشکا بادمجان واویشکا غذای کجاست

واویشکا گوشت از جمله خوشمزه‌ترین و مشهورترین غذاهای شمالی و گیلانی است. واویشکا از تنوع بی‌نظیری برخوردار است و می‌توان آن را با سیب‌زمینی نیز درست کرد. این غذا را معمولا با پلو یا نان تازه در کنار سبزی خوردن، سالاد و ماست سرو می‌کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکا گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی۲ عدد بزرگ
سیب زمینی۱ عدد بزرگ
پیاز۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه واویشکا گوشت

مرحله اول

برای تهیه واویشکا گوشت خوشمزه، شروع کار گوشت قرمز را روی تخته آشپزخانه به تکه های مکعبی تقسیم می کنیم. بعد از شستن گوشتها در آبکشی قرار می دهیم تا خونابه اضافی خارج شود. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و در تابه مناسبی می ریزیم. تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم و کمی روغن در آن اضافه می کنیم. حالا با استفاده از قاشق پیازها را زیر و رو می کنیم تا سبک و کاراملی شوند.

مرحله سوم

اکنون پوست سیر را جدا می کنیم و بعد از شستن آنها را با رنده ریز رنده می کنیم و به پیازهای سرخ شده می افزاییم. کمی سیر را تفت می دهیم تا بوی خامی آن آزاد شود و عطر آن در فضا پخش شود.

مرحله چهارم

در این قسمت گوشت را با استفاده از چرخ گوشت، چرخ می کنیم و به تابه حاوی سیر و پیاز اضافه می کنیم. سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه روی گوشت می پاشیم و تمام مواد را خوب تفت می دهیم تا گوشت با ادویه ها مزه دار شود.

مرحله پنجم

زمانیکه گوشت کاملا سرخ شد مواد را کنار تابه جمع می کنیم و سمت دیگر آن رب گوجه فرنگی را می افزاییم. رب را خوب تفت می دهیم تا بوی خامی رب از بین برود و خوشرنگ شود. آنگاه گوجه های شسته شده را پوست می گیریم.

مرحله ششم

بعد از اینکه پوست نازکی از گوجه ها را جدا کردیم روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم. حالا کمی مواد را مخلوط می کنیم تا با هم ترکیب شوند. سپس درب تابه را می گذاریم تا گوجه ها آب بیندازند.

مرحله هفتم

گام بعدی اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه گوشت چرخ کرده با آب گوجه خوب پخته شود. در این فاصله چند مرتبه مواد را مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. وقتیکه واویشکای گوشت کاملا پخته شد نمک را روی مواد پخش می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به شکل حبه ای خرد می کنیم. مقداری آب سرد روی سیب زمینی می ریزیم تا نشاسته میان بافت آن خارج شود. آنگاه روی پارچه تمیزی پهن می کنیم تا خوب خشک شوند.

مرحله نهم

در نهایت درون یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. حالا سیب زمینی ها را در تابه تفت می دهیم تا سرخ شوند. در پایان واویشکای گوشت را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.