طرز تهیه شیش طاووق خوشمزه و مخصوص با نکات
طرز تهیه شیش طاووق
شیش طاووق یکی از انواع کباب های دلپذیر می باشد. این کباب خوشمزه بیشتر در کشورهای عربی به خصوص لبنان تهیه می شود و ادویه طعم دهنده آن را می توانید بنا به ذائقه خود تنظیم کنید چون غذاهای عربی پر ادویه می باشند و اگر حساسیت خاصی دارید می تواند مقدارها را کم و زیاد کنید. شیش طاووق لبنانی می تواند یک غذای فوری و فوق العاده باشد و برای روزهایی که زمان زیادی برای پخت غذا ندارید بسیار مناسب است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیش طاووق در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سویا سس | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا و زنجبیل | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیش طاووق
مرحله اول
برای فراهم کردن شیش طاووق لبنانی، شروع کار سینه مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به قطعات یک اندازه درست مانند جوجه کباب برش می زنیم. سپس پیازها و سیر را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم .
مرحله دوم
در ادامه یکی از پیازها را به شکل حلقه ای خرد می کنیم و در کاسه بزرگ و ترجیحا شیشه ای می ریزیم. سیر را با پشته چاقو له می کنیم و به همراه ماست درون کاسه حاوی پیاز می افزاییم. حالا سینه مرغ خرد شده را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
اکنون سس کچاپ، روغن زیتون، سس سویا، عسل را به صورت پخش روی مرغ می ریزیم و خوب مواد را زیرو رو می کنیم تا با سس آغشته و مزه دار شوند. آنگاه روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و در یخچال می گذایم.
مرحله چهارم
در این قسمت اجازه می دهیم مرغ به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کند. در این فاصله کلاهک و دانه های میان فلفل دلمه شسته شده را جدا می کنیم و به همراه باقیمانده پیاز روی تخته به قسمتهای مکعبی شکل برش می دهیم.
مرحله پنجم
زمانیکه گوشت مرغ مزه دار شد کاسه را از یخچال خارج می کنیم از سیخ چوبی به فاصله یکی در میان با سبزیجات خرد شده ( فلفل دلمه و پیاز ) به سیخ می کشیم. تمامی مواد را به همین نحوه آماده می کنیم تا به پایان برسد.
مرحله ششم
گام بعدی تابه گریل را روی حرارت بالا می گذاریم تا خوب داغ شود. سپس سیخ های چوبی را به ترتیب کنار هم می چینیم تا کاملا کباب شوند. وقتیکه یک طرف گوشت و سبزیجات آماده شدند، سیخ ها را برمی گردانیم تا سمت دیگر هم کباب شوند.
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید اگر می خواهید شیش طاووق را درون تابه کباب کنیم بهتر است کمی روغن کف تابه بریزید.
مرحله هفتم
در این فاصله تا مرغ ها به آرامی پخته می شوند، موادی را که مرغ را در آن مزه دار کرده بودیم، داخل تابه ای جداگانه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا مواد بعد از پختن به غلظت برسند. در هنگام سرو از این سس استفاده می کنیم. نوش جان
نکته:
بهتر است بدانید این غذای خوش عطر را در کشور لبنان معمولا به همراه نان پیتا یا نان لبنانی به صورت ساندویچی سرو می شود. اما در صورت علاقه به پلو می توانید با برنج زعفرانی همراه با گوجه کباب سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- دنبال پیراهن فلورال کلوش متفاوت هستی؟ ۱۵ طرح پرطرفدار رو ببین
- ۱۵ مدل مینی کیف دخترونه زرد؛ انتخابهای فانتزی و شیک برای دختران جوان
- ۱۵ مدل انگشتر طلا ستاره دریایی؛ طراحیهای زیبا و منحصر به فرد برای استایل شیک
- ۱۵ طرح زیبا از دامن گلدار کلوش شیک که باید تو کمدت داشته باشی!
- ۱۵ طرح گوشواره لوکس پروانهای طلا؛ برای ایجاد استایل خاص و جذاب
- ۱۵ عکس بارونی بلند پاییزی زنانه؛ جدیدترین مدلها برای استایلهای پاییزی
- منبع :
- lido.lounge