طرز تهیه کتلت بوقلمون خوشمزه و مخصوص با نکات
طرز تهیه کتلت بوقلمون
کتلت بوقلمون یکی از انواع کتلت ها است که در عین سادگی بسیار خوشمزه است. این کتلت لذیذ را می توان با ترکیبی از گوشت ران و سینه چرخ کرده بوقلمون تهیه نمود. کتلت بوقلمون همانند دیگر کتلت ها هم راحت تهیه می شود و هم زمان پخت کمتری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت بوقلمون در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه بوقلمون | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیب زمینی | ۶۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد درشت |
تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کتلت بوقلمون
مرحله اول
برای تهیه کتلت بوقلمون خوشمزه، در شروع کار گوشت سینه بوقلمون را می شوییم و درون آبکش می ریزیم تا خونابه اضافی گوشت خارج شود. در این فاصله پیاز و سیب زمینی را بعد از پوستگیری تمیز می شوییم .
مرحله دوم
در ادامه در کاسه جادار و بزرگی پیاز و سیب زمینی را رنده ریز می کنیم. سپس درون توری می ریزیم و با فشار دست آب اضافی آن را می گیریم. اکنون کلاهک و دانه های فلفل دلمه شسته شده را جدا می کنیم.
مرحله سوم
فلفل دلمه را با رنده ریز رنده می کنیم و درون کاسه حاوی پوره سیب زمینی و پیاز می افزاییم. در صورت دسترسی داشتن به چرخ گوشت، سینه بوقلمون را چرخ می کنیم. در غیر این صورت می توانیم از غذاساز استفاده کنیم.
مرحله چهارم
اکنون تخم مرغ ها را درون ظرفی جداگانه، یکی یکی می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم. حالا سینه چرخ شده را به همراه تخم مرغ به کاسه مایه کتلت اضافه می کنیم.آنگاه ۱ قاشق پودر گشنیز را روی مواد می پاشیم.
مرحله پنجم
گام بعدی مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه زردچوبه و ادویه های مورد علاقه خود به کاسه مواد کتلت می افزاییم. سپس تمامی مواد را به صورت یکدست با هم مخلوط می کنیم تا با هم آمیخته شوند. و بافت گوشت بوقلمون منسجم شود.
مرحله ششم
در این قسمت روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و در یخچال به مدت زمان ۱ ساعت استراحت می دهیم تا مواد با ادویه ها مزه دار شوند و چاشنی های کتلت جذب گوشت بوقلمون شوند. بعد از گزشت زمان تعیین شده کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله تابه ای را که برای سرخ کردن کتلت ها در نظر داریم روی حرارت متوسط قرار می دهیم. سپس مقداری روغن در آن می ریزیم. حالا با دست به اندازه نارنگی کوچک از مواد برمی داریم و در دست کتلت ها را شکل می دهیم.
مرحله هشتم
وقتی که روغن داغ شد، کتلت را به آرامی در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شوند. تمامی مواد را به همین صورت آماده می کنیم. بعد از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شدند آنها را با قاشق بر می گردانیم تا طرف دیگر هم کاملا یکدست سرخ شوند. در نهایت کتلت بوقلمون را با نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- shaki.cooking