طرز تهیه فگاتو؛ این بار جگر رو به سبک ایتالیایی درست کن!

طرز تهیه فگاتو

طرز تهیه فگاتو

یکی از خوراک‌ های خوشمزه با جگر غذای ایتالیایی مشهور «فگاتو» است که ظاهرا ونیزی‌ها علاقه فراوانی به خوردن آن دارند و اصالتا هم یک خوراک ایتالیایی-ونیزی است. اگر شما هم از دسته جگر‌دوستان هستید با طرز تهیه خوراک ساده جگر ایتالیایی یا همان فگاتو می توانید یک وعده غذایی مقوی را طبخ کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فگاتو ایتالیایی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جگر گوسفندی۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۱ عدد بزرگ
کره۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق سوپخوری
سرکه بالزامیک۱/۸ پیمانه
آب½ پیمانه
سس چیلی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر اورگانوبه مقدار لازم
آویشن و فلفل سفیدبه مقدار لازم

طرز تهیه فگاتو ایتالیایی

مرحله اول

برای تهیه فگاتو ایتالیایی خوشمزه، شروع کار جگر تازه شسته شده را روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای در اندازه های ۱ در ۳ سانتی متری تقسیم می کنیم و در بشقابی کنار می گذاریم. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم .

مرحله دوم

اکنون پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و درون تابه مناسب می ریزیم. تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم و ۲ قاشق کره ذوب شده به پیازها می افزاییم. بعد از اینکه کمی پیاز را تفت دادیم و بافت پیاز سبک و نرم شد اجازه می دهیم تا شیشه ای شوند.

مرحله سوم

در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم و بعد از شستن با پشت چاقو بر روی سیر فشار وارد می کنیم تا سیر له شود. سپس به تابه می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم. زمانیکه که عطر سیر آزاد شد و بوی خامی آن گرفته شد جگر را درون تابه انتقال می دهیم.

مرحله چهارم

آنگاه جگر را به طور متداوم تفت می دهیم تا کاملا یکدست تمام قسمتهای آن سرخ شود. حالا کمی نمک و فلفل سیاه و فلفل سفید را به همراه آویشن و پودر آرگانو روی جگرها به صورت پخش می پاشیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد با ادویه ها آغشته شوند.

مرحله پنجم

در این قسمت رب گوجه فرنگی را درون تابه می افزاییم و با جگر خوب تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته، و خوشرنگ شود. گام بعدی سرکه بالزامیک را درون تابه می ریزیم و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با مواد آمیخته می کنیم تا طعم سرکه جذب جگرها شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه طعم سرکه با مواد مخلوط شدند، آب را به تابه می افزاییم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم به آرامی بپزند. وقتیکه آب درون تابه تبخیر شد و جگرها مغز پخت شدند، سس چیلی را به مواد اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم.

مرحله هفتم

در نهایت تمامی مواد را با سس ترکیب می کنیم و بعد از اینکه با هم یکدست شدند تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. خوراگ فگاتو ایتالیایی را در ظرف مورد دلخواه می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده به همراه نان لواش یا سنگک سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.