طرز تهیه کمپیر سیب زمینی خوشمزه و ساده با نکات

طرز تهیه کمپیر سیب زمینی

طرز تهیه کمپیر سیب زمینی کمپیر سیب زمینی تهران کمپیر سیب زمینی استانبولی طرز تهیه کمپیر با مایکروفر کمپیر سیب زمینی چیست تلفظ کمپیر کمپیر چیست کمپیر استانبولی

کمپیر سیب زمینی یکی از غذاهای خیابانی ترکیه می باشد که با سیب زمینی شکم پر کمی متفاوت است و بسیار خوشمزه می باشد. شما می توانید در کنار دیگر غذاهای خود این غذا را تهیه کنید و یا می توانید برای وعده شام یا مهمانی های مختلف این کمپیر را داشته باشید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کمپیر سیب زمینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
کالباس۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
سوجوک یا سوسیس۱۰۰ گرم
کره۵۰ گرم
خیارشور۲ عدد
ذرت۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کمپیر سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کمپیر سیب زمینی ترکیه ای، شروع کار سیب زمینی ها را تازه و بدون زدگی را با اسکاچی نرم تمیز می شوییم و با پارچه ای خشک می کنیم. سپس با استفاده از کاغذ روغنی یک لایه دور تا دور سیب زمینی ها را پوشش می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه فر را در دمای ۲۴۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم و زمان می دهیم تا کاملا گرم شود. سیب زمینی ها را بعد از پیچیدن درون کاغذ روغنی، یک لایه ورقه آلومینیومی روی آنها می پیجیم و به ترتیب درون سینی فر انتقال می دهیم.

نکته:

همراهان میریتو توجه داشته باشید که هر چقدر سایز و اندازه سیب زمینی ها بزرگتر باشد، زمان بیشتری برای پخت آنها باید بگذاریم. در ادامه مواد داخل سیب زمینی ها را آماده می کنیم، برای این منظور سوسیس و کالباس را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

اکنون سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده بودیم می گذاریم و به مدت زمان ۱ تا ۲ ساعت اجازه می دهیم تا کاملا سیب زمینی مغز پخت شوند. در این فاصله مواد میانی را فراهم می کنیم. اول خیار شور را آبکشی می کنیم.

مرحله چهارم

آنگاه روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم. حالا سوسیس و کالباس را به صورت نگینی کمی درشت تر از خیارشور خرد می کنیم. بعد از زمان تعیین شده سینی سیب زمینی را از فر خارج می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی وسط سیب زمینی ها را با چاقو یک خط صاف برش می دهیم. بعد با استفاده از قاشق داخل سیب زمینی ها را لهیده می کنیم. آنوقت مقداری کره ذوب شده به همراه ادویه های مخصوص بین شکاف ایجاد شده می ریزیم.

مرحله ششم

زمانیکه کره و ادویه با سیب زمینی آغشته شد، مقداری پنیر پیتزا را درون شکم سیب زمینی اضافه می کنیم و خوب زیر و رو می کنیم تا جذب آن شود. حالا کالباس و سوسیس را با ذرت و خیار شور در ظرفی مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت تمام مواد میانی را به اندازه دلخواه درون شکم سیب زمینی پر می کنیم. باقیمانده سیب زمینی را به همین نحو آماده می کنیم تا مواد به پایان برسد. کمپیرها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 1 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.