طرز تهیه لپه پلو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه لپه پلو

طرز تهیه لپه پلو با گوشت چرخ کرده طرز تهیه لپه پلو با گوشت گوسفندی دمی لپه پلو لپه پلو با شوید طرز تهیه انواع غذا با لپه لپه پلو با مرغ ریش ریش لپه پلو نی نی سایت استانبولی پلو با لپه

یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و راحت برای دوست دارن قیمه پلو ها می باشد که طرز تهیه آسانی دارد این غذا اگر همراه با زیره تهیه شود لپه پلو کرمانی می شود. شما می توانید به دلخواه با گوشت یا مرغ و یا به صورت گیاهی این پلو خوشمزه را تهیه کنید و به همراه سالاد یا ماست میل کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لپه پلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
لپه½ پیمانه
برنج۲ پیمانه
گوشت گوسفندی۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
زیره سیاه۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه لپه پلو

مرحله اول

برای تهیه لپه پلوی کرمانی، شروع پخت غذا لپه را پاک می کنیم و تمیز می شوییم. تا سح روی آنرا آب ولرم می ریزیم و به مدت ۱۲ ساعت تامل می کنیم تا نفخ لپه گرفته و بافت آن نرم شود. در این فاصله ۲ تا ۳ بار آب لپه را تعویض می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه ۳ پیمانه آب درون قابلمه مناسبی می ریزیم و لپه خیس خورده را در آن می افزاییم. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب به جوش بیاید. زمانیکه لپه در حال پختن است برنج را بعد از شستن درون ظرفی می ریزیم.

مرحله سوم

آنگاه بسته به نوع آن به مدت ۱ تا ۳ ساعت با آب ولرم و نصف قاشق نمک می خیسانیم تا حجم برنج بیشتر و بافت آن نرم تر شود. اکنون پوست پیاز را جدا می کنیم و تمیز می شوییم. سپس روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

آنوقت قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن در آن می افزاییم. بعد از اینکه پیاز را تفت دادیم و کاملا سبک و کاراملی شدند، گوشت گوسفندی به شکل حبه ای کوچک خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

زمانیکه گوشت تغییر رنگ داد و با پیازها مخلوط شدند، مقداری زردچوبه با فلفل سیاه روی گوشت می پاشیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند. حالا ۲ پیمانه آب جوشیده به قابلمه حاوی مواد می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت پخته شود.

مرحله ششم

گام بعدی دانه ای از لپه را زیر دندان تست می کنیم در صورت پخته بودن لپه را از روی حرارت کنار می گذاریم و درون آبکشی خالی می کنیم. در این فاصله تا پخته شدن گوشت برنج را آبکشی می کنیم. قابلمه را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم.

مرحله هفتم

در این قسمت اجازه می دهیم آب کاملا به دمای جوش برسد. سپس آب نمک برنج خیسانده شده را خالی می کنیم و برنج را به آب جوش انتقال می دهیم. حالا ۷ تا ۱۰ دقیقه بسته به نوع برنج زمان می دهیم تا پخت اولیه انجام شود.

مرحله هشتم

وقتی ۳ دقیقه از تایم جوشیدن برنج گذشت، زردچوبه را به همراه زیره به آب جوش می فزاییم و بلافاصله لپه را به برنج منتقل می کنیم. دانه ای از برنج را برنج را در دست له  کنیم. اطراف برنج باید نرم و مغز آن سفت باشد.

مرحله نهم

درون قابلمه مورد نظرمان کمی روغن می ریزیم و مقداری نان یا سیب زمینی ورقه ای در کف ان به عنوان ته دیگ قرار می‌دهیم. برنج و ترکیب لپه و گوشت را به صورت لایه لایه درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، تا به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 تیر 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.