طرز تهیه بورک مرغ و قارچ ترکیه ای خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ

طرز تهیه بورک مرغ با نان لواش طرز تهیه بورک مرغ در فر طرز تهیه بورک مرغ با خمیر یوفکا طرز تهیه بورک ساده بورک مرغ و قارچ با نان لواش طرز تهیه بورک مرغ بدون یوفکا بورک مرغ با خمیر یوفکا مثلثی

بورک مرغ و قارچ یکی از بورک های بسیار خوشمزه ترکی می باشد که می توانید با خمیر فیلو یا همان خمیر یوفکا آماده تهیه و سرو کنید.این بورک خوشمزه طعم و مزه بی نظیری دارد و برای مهمانی و تولد ها یکی از گزینه های بسیار خوبی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک مرغ و قارچ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد کوچک
قارچ۲۰۰ گرم
خمیر یوفکا۱۲ عدد
پنیر پیتزا۱ پیمانه
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ

مرحله اول

برای تهیه بورک مرغ و قارچ خوشمزه شروع کار سینه مرغ را تمیز می شوییم. سپس پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به همراه سینه مرغ در قابلمه مناسبی قرار می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه ۲ لیوان آب را روی مرغ می ریزیم و مقداری نمک و زردچوبه و فلفل سیاه درون قابلمه پخش می کنیم تا بوی زهم گوشت را بگیرد. آنگاه قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به دمای جوش برسد.

مرحله سوم

در این فاصله تا چخته شدن گوشت مرغ، قارچ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت اسلایس شده خرد می کنیم. حالا تابه ای مناسب را روی حرارت ملایم می گذاریم و مقداری روغن به همراه قارچ در آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت قارچ ها را تفت می دهیم تا بعد زمانیکه آب بندازند و بعد از تبخیر شدن، خوب سرخ شوند. بعد از پخت سینه مرغ حرارت را خاموش می کنیم و گوشت سینه را از قابلمه درون بشقابی انتقال می دهیم تا سرد شود.

مرحله پنجم

زمانیکه گوشت مرغ سرد شد آن به تکه های یک اندازه خرد می کنیم و درون تابه حاوی قارچ می افزاییم. کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و تا مزه دار شدن مرغ با ادویه ها تفت دادن را ادامه می دهیم.

مرحله ششم

وقتیکه مواد با هم یکدست شدند، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و تامل می کنیم تا مواد از حرارت بیفتد. در گام بعدی یک ورقه خمیر یوفکا روی سطح صافی مانند سینی باز می کنیم. حالا یک قاشق پر، از ترکیب قارچ و مرغ را ابتدای خمیر می ریزیم.

مرحله هفتم

سپس مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه می کنیم و خمیر یوفکا را به صورت استوانه ای (سیگاری ) می پیچانیم. لبه های خمیر را با برس آشپزخانه به آب آغشته می کنیم تا خمیر از هم باز نشود. باقیمانده مواد را به همین صورت آماده می کنیم.

مرحله هشتم

تابه گودی را روی حرارت زیاد می گذاریم و تا جایی که سطح روی بورک را بپوشاند روغن در تابه می افزاییم. حالا بورک های آماده شده درون روغن داغ انتقال می دهیم تا تمام قسمتهای آن به یک اندازه سرخ و برشته شوند. در نهایت بورک را روی توری فلزی می چینیم تا روغن اضافی شان خارج شود. این خوشمزه ها را با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 2 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.