طرز تهیه دو پیازه میگو خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه دو پیازه میگو

دوپیازه میگو نواب ابراهیمی طرز تهیه میگو دو پیازه قشم میگو دو پیازه اهواز دوپیازه میگو بندرعباس میگو دو پیازه با برنج دوپیازه میگو شیرازی دوپیازه میگو مجلسی دوپیازه میگو خانم کامیار

یکی از غذاهای خوشمزه جنوبی می باشد که اصالت این غذا برای بوشهر است. این غذا طرز تهیه آسان و سریعی دارد و به راحتی تهیه می شود این غذای خوشمزه در کنار برنج سرو می شود. شما می توانید به دلخواه برای تهیه دوپیازه میگو از هر سایز میگویی استفاده کنید تا در کنار این غذای خوشمزه از خواص خوبش بهرمند شوید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دو پیازه میگو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
میگو۵۰۰ گرم
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد متوسط
ماست پر چرب¾ پیمانه
پوره گوجه فرنگی۴۰۰ گرم
پودر کاری۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
روغن و زردچوبهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه دو پیازه میگو

مرحله اول

برای تهیه دو پیازه میگو بوشهری، شروع کار میگوها را پاک می کنیم. به صورتی که لایه نازک پوست آن را با چاقویی تیز جدا می کنیم سپس رگ سیاه رنگی که پشت گردن آن می باشد را آرام به نحوی که گوشت لذیذ آن له نشود بیرون می کشیم.

مرحله دوم

در ادامه میگوها را تمیز می شوییم و داخل آبکشی انتقال می دهیم تا خونابه اضافی آن کاملا خارج شود. اکنون تابه نچسبی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و مقداری روغن در آن می ریزیم تا خوب داغ شود. آنگاه میگوها را به آرامی در تابه می افزاییم.

مرحله سوم

زمانیکه میگو ها به طور یکدست سرخ شدند، آنها را در ظرفی می ریزیم و کنار می گذاریم. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و در همان تابه ای که میگوها را تفت دادیم اضافه می کنیم و مجددا روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

گام بعدی پیازها را تا جاییکه نرم و سبک شوند تفت می دهیم، بلافاصله پوست سیر را جدا می کنیم و بعد از شستشو با پشت چاقو له می کنیم و به تابه می افزاییم. کافیست به اندازه ای که عطر سیر در فضا پخش شود سیر را تفت دهیم و زردچوبه را در تابه می پاشیم.

مرحله پنجم

در این قسمت اجازه می دهیم زردچوبه رنگ باز کند و با مواد درون تابه یکدست شود. حالا کمی نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و تخم گشنیز را همزمان در تابه پخش می کنیم و همه ادویه ها را مخلوط می کنیم تا عطر آنها با هم آمیخته شوند.

مرحله ششم

گام بعدی گوجه فرنگی را می شوییم و با رنده یا غذاساز پوره می کنیم و به تابه پیاز سرخ شده اضافه می کنیم. سپس تا حد ممکن اجازه می دهیم آب اضافی گوجه تبخیر شود و به غلظت برسد. آنوقت ماست پر چرب را به تابه حاوی مواد انتقال می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ماست را با مواد خوب ترکیب می کنیم تا یکنواخت شوند. اکنون میگوهای سرخ شده را به مواد می افزاییم و درب تابه را می گذاریم. چند دقیقه تامل می کنیم تا میگو با سس درون تابه کاملا پخته شود. در نهایت در ظرفی می کشیم و با نان سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.