طرز تهیه تاتلی زبرا اناری خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه تاتلی زبرا اناری

طرز تهیه تاتلی زبرا اناری

تاتلی زبرا اناری یکی از گزینه های عالی برای دسر مورد نظر شما در مهمانی ها و مجالستان می تواند باشد. بافت خاص و لطیف و البته مهمتر از همه مواد ساده و در دسترس آن باعث شده است طرفداران ویژه خود را داشته باشد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه تاتلی زبرا اناری در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق غذاخوری
شکرنصف لیوان
آرد گندم۱ قاشق غذاخوری
آب انار۲ لیوان
محلبی سفید
شکر۳/۴ لیوان
شیر۲ لیوان
نشاسته ذرت۱/۵ قاشق غذاخوری
آرد گندم۱ قاشق غذاخوری
 وانیلنصف قاشق مرباخوری
پودر نارگیل( اختیاری)به میزان لازم

طرز تهیه تاتلی زبرا اناری

مرحله اول

ابتدا شکر را داخل قابلمه ای می ریزیم. بعد نشاسته ذرت را به همراه آرد گندم  و آب انار به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی آنها را خوب می زنیم تا مخلوط شوند.

مرحله دوم

سپس قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و مداوم هم می زنیم تا تقریبا به مدت ۵ دقیقه قوام یابد و غلیظ شود و حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله سوم

بعد در قابلمه ای دیگر شکر را می ریزیم و بلافاصله شیر، نشاسته ذرت و آرد گندم را به آن می افزاییم و روی حرارت متوسط می گذاریم و مداوم هم می زنیم تا حدودا ۵ دقیقه بعد غلیظ شود و در آخر وانیل را اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم.

مرحله چهارم

آنوقت داخل کاسه پیرکس یا قالب سیلیکونی را با فرچه کاملا چرب می کنیم و ۱ ملاقه از محلبی قرمز می ریزیم و در مرکز آن کمی محلبی سفید می ریزیم و مجددا محلبی قرمز را در مرکز محلبی سفید می ریزیم و تا آخر لایه به لایه داخل قالب می ریزیم تا مایه محلبی ما تمام شود.

مرحله پنجم

حالا قالب را داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۷ ساعت استراحت کند. بعد از گذشت زمان اشاره شده قالب را از داخل یخچال بیرون می آوریم و بشقابی روی آن می گذاریم و آرام بر می گردانیم و روی تاتلی زبرا اناری را با پودر نارگیل و یا انواع مغزیجات تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 آذر 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.