طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت با خمیر نانوایی فیلم طرز تهیه پیتزا با گوشت چرخ کرده طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ در توستر فیلم طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ نکات پیتزا قارچ و گوشت طرز تهیه پیتزا قارچ و مرغ طرز تهیه پیتزا با گوشت چرخ کرده در توستر پیتزا گوشت و قارچ نواب ابراهیمی

پیتزا از غذاهای بین المللی است که در ایران نیز بسیار پرطرفدار است. یکی از انواع محبوب این غذا، پیتزا قارچ و گوشت است؛ زیرا در تهیه آن از هیچ گونه گوشت فرآوری شده ای استفاده نمی شود. این غذا به علت وجود قارچ و پنیر و گوشت، کالری بالایی دارد و برای کسانی که می خواهند یک غذای سالم بخورند، گزینه مناسب تری از انواع پیتزاهای تهیه شده با سوسیس و کالباس محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
قارچ۱۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد متوسط
پنیر پیتزا۲۰۰ گرم
سس پیتزا۱ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
خمیر پیتزا۱ عدد بزرگ
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت

مرحله اول

برای تهیه پیتزا قارچ و گوشت خوشمزه، شروع کار گوشت را بعد از شستشو با چرخ گوشت، چرخ می کنیم و کنار می گذاریم. سپس پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم. حالا به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون تابه مناسبی با ۱ قاشق روغن مایع روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله دوم

وقتیکه پیازها کاملا نرم شدند، حرارت را بسیار کم می کنیم تا کمی طلایی شوند. آنگاه گوشت چرخ کرده را به تابه حاوی پیاز می افزاییم. حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه روی گوشت پخش می کنیم و گوشت را به صورت یکدست تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد و با ادویه طعمدار شود.

مرحله سوم

بعد از اینکه گوشت کاملا سرخ شد کمی نمک روی گوشت می پاشیم و در آخر نصف فنجان آب جوشیده درون تابه می ریزیم و درب آن را می گذاریم تا با حرارت ملایم گوشت کاملا بپزد. در این فاصله تا پخت گوشت قارچ و فلفل دلمه را می شوییم و کلاهک و دانه های فلفل دلمه را جدا می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت قارچ را روی تخته آشپزخانه به ورقه های بسیار نازک برش می دهیم و در بشقابی کنار می گذاریم. فلفل دلمه را نگینی خرد می کنیم و نیمی از قارچ و فلفل دلمه را به تابه حاوی گوشت می افزاییم تا با مواد پخته شوند. باقیمانده قارچ و فلفل دلمه را برای تزئین پیتزا کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

وقتی که قارچ و فلفل دلمه کاملا نرم شدند و آب درون تابه تبخیر شد تابه را کنار می گذاریم. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود. حالا خمیر پیتزا را به سس گوجه آغشته می کنیم. به نحوی که تمام قسمتهای خمیر با سس پوشیده شوند.

مرحله ششم

در این مرحله نیمی از پنیر پیتزا را به صورت یکنواخت روی خمیر پخش می کنیم. سپس از مواد درون تابه روی پنیر اضافه می کنیم و تمام قسمت ها را به یک اندازه از مخلوط گوشت و قارچ می پوشانیم. اکنون باقی پنیر پیتزا را روی گوشت می افزاییم  و در پایان فلفل دلمه و قارچ خرد شده را روی پنیر پخش می کنیم.

مرحله هفتم

گام بعدی پیتزا را درون سینی فر یا قالب مورد نظر انتقال می دهیم و درون فر که از قبل گرم کردیم می گذاریم. فر را در دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تنظیم می کنیم و در ظرف مناسبی کمی آب می ریزیم و در کنار پیتزا قرار می دهیم تا هنگام پخت نان آن خشک نشود. درنهایت گریل را روشن می کنیم تا روی پنیر طلایی شود. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 4 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.