طرز تهیه مربای زردآلو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه مربای زردآلو

فوت و فن مربای زردآلو طرز تهیه مربای زردآلو در آشپزخانه کوچک من مربای زردآلو مجلسی خواص مربای زردآلو مربای زردآلو تبریز مربای زردآلو نی نی سایت مربای زردالو نرم مربای زردآلو تازه

زردآلود یکی از میوه‌هایی که در اوایل فصل تابستان راهی بازار می‌شود. این میوه عمر کوتاهی دارد و در همین مدت کوتاه هم دل طرفدارانش را می‌برد. شما می‌توانید با استفاده از میوه زردآلو خوراکی‌های خوشمزه‌ای تهیه کنید. لواشک و برگه های قیصی، مربای زردآلو میکس شده از جمله روش‌های استفاده از این میوه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای زردآلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم مربای زردآلو
زردآلو۱ کیلوگرم
شکر۹۰۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
هسته های زردآلوبه مقدار لازم

طرز تهیه مربای زردآلو

مرحله اول

برای تهیه مربای زردآلو پرخاصیت و مجلسی، شروع کار زردآلوهای یکدست و نرم را تمیز می شوییم و درون آبکشی می ریزیم تا کاملا خشک شوند. در ادامه هسته های میانی را بیرون می آوریم به نحوی که گوشت زردآلو آسیب نبیند.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید برای فراهم کردن مربای زردآلو تا حد امکان از زردآلوهای سفت و رسیده استفاده کنید.

مرحله دوم

در این قسمت برای بهتر و مجلسی بودن جلوه مربا برگه های زرد آلو را ۲ قسمت می کنیم و به درون قابلمه ای که برای پخت در نظر داریم انتقال می دهیم. نیمی از برگهای زردآلو را به طور منظم کف قابلمه می چینیم و درست نیمی از شکر را روی زرد آلو پخش می کنیم.

نکته:

در صورت تمایل می توانید زرد آلو را به ۴ قسمت برش دهید که اندازه آن بستگی به کوچک و بزرگ بودن زردآلو خواهد داشت.

مرحله سوم

گام بعدی باقیمانده زرد آلو را به همان شکل درون قابلمه می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم. اکنون قابلمه را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت داخل یخچال انتقال می دهیم تا شکر در قابلمه آب بیندازند. بعد از زمان تعیین شده قابلمه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شکر کاملا حل شود. بدون اینکه آبی درون قابلمه اضافه کنیم تامل می کنیم تا آب درون قابلمه شروع به جوشیدن کند. وقتی که مواد در حال جوشیدن بود کف های جمع شده روی زردآلو را با قاشق می گیریم.

نکته:

گرفتن کف روی مربا باعث می شود تا مربای ما خوشرنگ تر و شفاف شود.

مرحله پنجم

بعد از اینکه کف روی مربا را دور ریختیم حرارت را کم می کنیم تا به آرامی مربا به قوام برسد. تقریبا ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان لازم است تا مربا به غلظت برسد. بعد از تایم مشخص شده با استفاده از قاشق مقداری از شهد مربا را در ظرف کوچکی می ریزیم و صبر می کنیم تا خنک شود.

مرحله ششم

در این مرحله اگر شهد درون ظرف سفت شده بود مطمئن می شویم مربا به قوام رسیده است. قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم در دمای محیط کاملا از حرارت بیفتد و قابلمه سرد شود.

مرحله هفتم

هسته های پوست گرفته زرد آلو را به دلخواه به مربا می افزاییم و درون ظرف شیشه ای پر می کنیم. درب ظرف را محکم می بندیم تا از نفوذ هوا جلوگیری کنیم. شیشه ها را درون یخچال نگهداری می کنیم و هنگام استفاده با نان و کره پاستوریزه سرو می کنیم نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 7 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.