طرز تهیه کوکورچ مرغ خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کوکورچ مرغ

طرز تهیه کوکورچ مرغ , دستور پخت کوکورچ مرغ

کوکورچ نوعی ساندویچ سنتی ترکیه ای است که با نان باگت ترکی تهیه می شود. این غذای خوشمزه را می توانید برای خانواده در یک وعده نهار یا شام طبخ کنید. همچنین ساندویچ کوکورچ دستور پخت آسانی دارد که با این روش مطمئنا یک ساندویچ لذیذ را تجربه خواهید کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکورچ مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ بدون استخوان۴ عدد
سیر۲ حبه
فلفل سبز۴ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
زیره و آویشنبه مقدار لازم
نمک و پودر پیازبه مقدار لازم
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه کوکورچ مرغ

مرحله اول

برای فراهم کردن کوکورچ مرغ به روش ترکیه ای، شروع کار استخوان های ران را جدا می کنیم و گوشت مرغ را می شوییم. سپس درون آبکشی قرار می دهیم تا خونابه اضافی آن خارج شود. روی تخته آشپزخانه مرغ را مکعب های یک اندازه برش می زنیم.

مرحله دوم

در ادامه تابه مناسبی را روی حرارت متوسط  می گذاریم و کمی روغن مایع در آن می ریزیم. بعد از اینکه روغن کاملا داغ شد، مرغ های خرد شده را درون تابه می افزاییم و به صورت یکنواخت تفت می دهیم تا رنگ گوشت مرغ تغییر کند.

مرحله سوم

اکنون فلفل سبز شسته شده را به حلقه های باریک و یک اندازه خرد می کنیم و به تابه حاوی مرغ می افزاییم. زمانیکه فلفل سبز را تفت دادیم و مقداری نرم و سبک شدند، ۲ حبه سیر را با پشت چاقو له می کنیم و به تابه منتقل می کنیم.

مرحله چهارم

آنگاه پوست نازکی از گوجه فرنگی را بعد از شستشو به آرامی جدا می کنیم و روی تخته آشپزخانه حبه ای خرد می کنیم و درون تابه گوشت مرغ اضافه می کنیم. اجازه می دهیم گوجه کمی آب بندازد. حالا تفت دادن را متوقف می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی نوبت افزودن ادویه هاست. کمی نمک و زردچوبه را به همراه پودر فلفل قرمز روی مواد می پاشیم. سپس پودر پیاز، مقداری پودر زیره و در نهایت آویشن را بلافاصله درون تابه پخش می کنیم. تفت دادن را به طور پیوسته ادامه می دهیم.

مرحله ششم

زمانیکه مواد کاملا به ادویه ها آغشته، و مزه ها با هم یکدست شدند کوکورچ مرغ ما آماده است. تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم و داخل نان پیتا یا نان باگت می ریزیم. در نهایت به میزان علاقه گوجه و خیار شور هم اضافه می کنیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 8 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.