طرز کباب بناب ساطوری خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه کباب بناب

فرق کباب بناب با کوبیده ادویه کباب بناب کباب بناب اصل قیمت کباب بناب کباب بناب تبریز کباب ساطوری بناب آذربایجان

کباب ساطوری یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که شباهت زیادی به کباب کوبیده سنتی دارد. این کباب خوشمزه متعلق به شهرستان بناب آذربایجان می باشد و با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب بناب ساطوری در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
راسته گوساله۴۰۰ گرم
فیله گوسفندی۴۰۰ گرم
پیاز سفید۳ عدد متوسط
کره۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب بناب

مرحله اول

برای فراهم کردن کباب بناب آذربایجان، شروع کار ساطور مناسب و بزرگی را تهیه می کنیم. این مدل ساطور به دلیل نداشتن کارایی زیاد، در اکثر خانه ها استفاده نمی شود. اگر به ساطور دسترسی نداشتیم می توانیم گوشت را چرخ کنیم.

مرحله دوم

اگر می خواهید با استفاده از غذا ساز یا چرخ گوشت، گوشت را آماده کنید تا حد امکان با قسمت تیغه درشت آن، گوشت را چرخ می کنیم. آنگاه پیازها را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به شکل نگینی ریز می کنیم.

نکته:

دقت در برش پیازها در این مدل کباب مهم است زیر نباید ریز خرد شود تا آب پیازها بیرون بیاید چون باعث شل شدن مایه می شود.

مرحله سوم

اکنون گوشت چرخ کرده را درون کاسه گودی منتقل می کنیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم. گوشت را به خوبی با دست ورز می دهیم تا بافت آن کاملا چسبنده و منسجم شود. سپس نمک و فلفل سیاه را روی گوشت پخش می کنیم.

مرحله چهارم

ورز دادن گوشت را به مدت ۱۰ دقیقه ادامه می دهیم تا مایه گوشت حالت چسبندگی پیدا کند. بعد از آماده شدن مواد، روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و در یخچال می گذاریم تا به مدت ۱ تا ۲ ساعت گوشت استراحت کند.

مرحله پنجم

بعد از زمان تعیین شده کاسه حاوی گوشت را از یخچال خارج می کنیم و مجددا مایه کباب را ورز می دهیم. برای کباب بناب از سیخ های پهن و بزرگ استفاده می کنیم. سیخ مخصوص کباب بناب کمی پهن تر از سیخ کوبیده می باشد.

نکته:

در صورت دسترسی نداشتن به سیخ کباب بناب می توانید از سیخ کباب کوبیده استفاده کنید.

مرحله ششم

گام بعدی از مایه گوشت به اندازه یک پرتقال نسبتا بزرگ جدا می کنیم و در دست شکل توپ حالت می دهیم. حالا در وسط سیخ قرار می دهیم و از وسط به بالا و پایین سیخ پهن می کنیم. دقت داشته باشید به اندازه پهنای منقل گوشت را در سیخ پخش می کنیم.

مرحله هفتم

زمانیکه گوشت را روی سیخ پهن کردیم، با انگشت شصت روی کباب نقش می اندازیم. تمامی مواد را به همین صورت به سیخ می کشیم تا مواد به پایان برسد. منقل ذغال را با مواد آتش زا آماده می کنیم تا همه ذغال ها به طور یکنواخت سرخ شوند.

مرحله هشتم

بعد از خارج شدن گاز ذغال، سیخ های کباب را به ترتیب و با فاصله روی منقل می چینیم و به آرامی شروع به باد زدن می کنیم تا گوشت تغییر رند دهد و جذب سیخ شوند. با دقت هر چند ثانیه سیخ ها را مرتب می چرخانیم تا تمام قسمت ها به یک اندازه کباب شوند.

نکته:

به این نکته توجه داشته باشید که یکی از دلایلی که باعث ریختن کباب بناب می شود این است که منقل ذغال به خوبی و یکدست روشن نشده باشد. اگر حرارت ذغال ها کم باشد احتمال ریخنن گوشت از سیخ زیاد است.

مرحله نهم

در نهایت کباب ها را از روی منقل درون ظرف مناسبی می گذاریم و برس آشپزی را به کره ذوب شده آغشته می کنیم و کباب ها را با کره چرب می کنیم. این کار سبب نرم شدن کباب بناب می شود. در آخر با گوجه کبابی و نان یا برنج در کنار ریحان تازه سرو می کنیم. نوش جان

نکته:

همراهان میریتو اگر می خواهید کبابی نرم و آبدار مانند رستوران ها داشته باشید باید از گوشت مناسبی استفاده کنید که دارای چربی کافی باشد. اگر چربی گوشت شما کم باشد، کباب سفت و خشک می شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 5 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.