طرز تهیه سالاد روسی اصل خوشمزه و مخصوص با نکات

طرز تهیه سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی با شوید و پیازچه سالاد روسی سانازسانیا سالاد روسی با کلم سالاد روسی رژیمی سالاد روسی با لوبیا سالاد روسی با ذرت

سالاد روسی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است متعلق به کشور روسیه می باشد. اگر از طرفداران سالاد الویه هستید توصیه می کنیم سالاد روسی را هم امتحان کنید چون این دو سالاد شباهت زیادی با هم دارند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد روسی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۵۰۰ گرم
کالباس۵۰۰ گرم
هویج۱ عدد
خیارشور۲۵۰ گرم
نخود فرنگی۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک۱ قاشق چایخوری
سس مایونز۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد روسی

مرحله اول

برای تهیه سالاد روسی خوشمزه، ابتدا سیب زمینی ها را با اسکاچ نرمی تمیز می شوییم. سپس درون قابلمه ای مناسب ۳ لیوان آب به همراه سیب زمینی ها اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به دمای جوش برسد.

مرحله دوم

زمانیکه آب شروع به جوشیدن کرد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه سیب زمینی آبپز شود. در این فاصله هویج را پوستگیری می کنیم و بعد از شستن درون قابلمه کوچکی مقداری آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم، تا هویج آب پز شود.

نکته:

همراهان می ریتو  در صورتی که علاقه به مصرف خام هویج در این سالاد را دارید می توانید با رنده ریز رنده کنید، در غیر این صورت نگینی برش دهید که این کار به دلخواه خود می باشد.

مرحله سوم

وقتیکه هویج تقریبا نیم پز شد، ۲ قاشق نخود فرنگی را با کمی نمک درون قابلمه حاوی هویج می افزاییم و ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا نخود فرنگی پخته شود. سپس درون آبکشی می ریزیم تا از حرارت بیفتد. آنگاه چنگالی را در یکی از سیب زمینی ها فرو می کنیم.

مرحله چهارم

اگر چنگال به راحتی در سیب زمینی فرو رفت قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. تا سرد شدن سیب زمینی ها هویج را روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی هویج هویج را در کاسه گودی می ریزیم و نخود فرنگی پخته شده را به کاسه می افزاییم. در ادامه پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و به صورت حبه ای به آرامی خرد می کنیم که بافت سیب زمینی آسیبی نبیند، سپس به کاسه منتقل می کنیم.

مرحله ششم

در این قسمت، کالباس را نیز روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و به مواد می افزاییم.خیارشورها را نیز می شوییم تا نمک اضافی آن خارج شود. حالا به شکل مربع های ریز خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم.

نکته:

می توانیم در صورت دلخواه خیارشور را رنده کنیم و به سالاد بیافزاییم.

مرحله هفتم

در این مرحله مواد را به آرامی زیر و رو می کنیم تا با هم مخلوط شوند. سس مایونز را در کاسه ای به همراه نمک و فلفل سیاه ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شود. حالا ۱ قاشق چایخوری شوید خشک روی سس می پاشیم و سطح مواد سالاد پخش می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت مواد را با سس مخلوط می کنیم تا به سس آغشته شود. بعد از اینکه مواد سالاد خوب با سس یکنواخت شد، روی کاسه را با سلفون پوشش می دهیم و در یخچال می گذاریم. بعد از گذشت ۲ ساعت سالاد مزه دار شده را درون ظرف مورد نظر می ریزیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 6 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.