طرز تهیه قارچ استراگانوف خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه قارچ استراگانوف

طرز تهیه قارچ استراگانوف , دستور پخت قارچ استروگانف

قارچ استراگانوف یکی از انواع غذاهای خوشمزه روسی می باشد که بسیار لذیذ است و به دلیل وجود قارچ دارای ویتامین D بالایی می باشد. قارچ استراگانوف بسیار سریع و راحت تهیه می شود و با پاستا یک ترکیب فوق العاده جذابی می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قارچ استراگانوف در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
قارچ۴۰۰ گرم
سیر۳ حبه
آب گوشت۱ لیوان
پیاز۱ عدد متوسط
آرد سفید۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
خامه۲ قاشق غذاخوری
جعفری۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه و روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه قارچ استراگانوف

مرحله اول

برای فراهم کردن قارچ استراگانوف خوشمزه، شروع کار پیاز و سیر را بعد از پوستگیری می شوییم و پیاز را روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن درون تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا خوب داغ شود.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را به طور یکدست تفت می دهیم تا کاملا نرم و سبک شود. سپس سیر را ریز رنده می کنیم و در تابه می افزاییم تا بوی خامی گرفته و عطر سیر در فضا بپیچد. بلافاصله قارچ شسته شده را روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه های نازک اسلایس می کنیم.

مرحله سوم

اکنون قارچ ها را به تابه منتقل می کنیم و اجازه می دهیم آب بندازد. زمانیکه آب قارچ تبخیر شد، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش روی قارچ پخش می کنیم تا از سیاه شدن قارچ جلوگیری شود. قارچ ها را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت می دهیم تا سبک و سرخ شود.

مرحله چهارم

در این قسمت آرد را در تابه الک می کنیم تا بافت آن سبک شود. سپس روی حرارت متوسط تفت می دهیم تا بوی خامی آرد آزاد شود. آنگاه در ۳ مرتبه آب گوشت را به آرامی به آرد می افزاییم و به طور پیوسته هم می زنیم تا آرد در آب گوشت گلوله ای نشود.

مرحله پنجم

وقتیکه آرد در آب کاملا یکنواخت شد، جعفری را ساطوری ریز می کنیم و با کمی آویشن و زردجوبه و نمک و فلفل سیاه درون تابه پخش می کنیم. سپس درب تابه را می گذاریم تا سس به قوام برسد و قارچ ها کاملا پخته و نرم شوند.

مرحله ششم

گام بعدی خامه را به دمای محیط می رسانیم و قبل از غلیظ شدن سس خامه را در مواد حل می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا یکنواخت و به خامه آغشته شوند. در نهایت قارچ استراگانوف را در ظرف مورد نظر می کشیم و به همراه پاستا فرمی سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.