طرز تهیه املت اسفناج رژیمی و خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه املت اسفناج

املت اسفناج نی نی سایت املت اسفناج نواب املت فرانسوی با اسفناج املت اسفناج و پیازچه املت اسفناج و سیب زمینی املت اسفناج رژیمی املت اسفناج و سوسیس طرز تهیه املت اسفناج با پنیر پیتزا

املت اسفناج یکی از انواع مختلف املت های بین المللی می باشد و نسبت به املت های دیگر از کالری کمتر و همچنین روش پخت آسانتری دارد. این املت را در وعده صبحانه بعد از یک پیاده روی و کالری سوزی فراهم کنید تا با خوردن آن انرژی از دست رفته بدنتان کاملا جبران شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه املت اسفناج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۴۰۰ گرم
کره۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۴ عدد
پاپریکا½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه املت اسفناج

مرحله اول

برای فراهم کردن املت اسفناج رژیمی، شروی کار اسفناج ها را بعد از پاک کردن در ظرف مناسبی با آب ولرم می خیسانیم. سپس تمیز آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافه آن خارج شود. آنگاه به اندازه دلخواه روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم.

مرحله دوم

اکنون تابه مناسبی که ترجیحا بهتر است نچسب باشد روی حرارت متوسط می گذاریم و ۱ قاشق غذاخوری کره را به تابه می افزاییم تا ذوب شود. در ادامه اسفناج های خرد شده را به تابه منتقل می کنیم و به طور پیوسته تفت می دهیم تا اسفناج آب بندازد.

مرحله سوم

زمانیکه آب اسفناج تبخیر شد و برگ ها سبک و جمع شدند، مجددا تفت دادن را ادامه می دهیم تا کمی اسفناج ها سرخ شوند. در این فاصله  تا سرخ شدن اسفناج ها تخم مرغ ها را یکی یکی در کاسه ای مناسب می شکنیم تا از سالم بودن آنها مطمئن شویم.

مرحله چهارم

وقتی از سالم بودن تخم مرغ ها اطمینان پیدا کردیم، کمی نمک و فلفل سیاه روی تخم مرغ پخش می کنیم و با استفاده از چنگال هم می زنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود. در این قسمت محلول رقیق شده تخم مرغ را به آرامی به تابه اسفناج ها می ریزیم.

مرحله پنجم

گام بعدی حرارت را کم می کنیم و درب تابه را به مدت ۲ دقیقه می گذاریم تا بافت تخم مرغ کاملا بسته شود و به اصطلاح خودش را بگیرد. اگر تمایل به املت اسفناج مخلوط داشتیم می توانیم مواد را درون تابه به طور متداوم هم بزنیم. حالا می توانیم املت را برگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم

در نهایت پودر پاپریکا را روی تمام قسمت های املت می پاشیم و املت را از روی حرارت کنار می گذاریم.  در ظرف مورد دلخواه قرار می دهیم و به همراه گوجه گیلاسی و نان سنگک تازه در وعده صبحانه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 مرداد 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.